Ghostlardan Bıktm ~ 1.6 Kasmak istiyoım artk :Q

1
EXE RANK

-Scooby'mujx*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Scooby'mujx*
Evet arkadaşlar bende ölümünee cs 1.5 diyenlerden biriyim asla 1.6 oynamam diyodum ama hileler yaygnlaştıkca soğudum tabiki 1.5 den

En son fragı 10-6 gibi bişi olan bi ghost görmem bardağı taşıran son damla oldu..
Artk çoğu kişi kndini tatmin etmek için oynar oldu 1.5 ii:cursing::cursing::cursing:

Yüzsüzlük , küfür , ws. hat safhaya ulaştı gh faln çok yaygın zaten ,,
1.6 hakkında bilgi istiyorum .. swler nasıldır , hile faln çokmu ,, nasıl yane ..
sizcede geçmelimiyim 1.6 ya ?

Seçimin Doğru Tebrik ederim Ben zaten 1.5'i sevmiyorum 1.6 daha kaliteli daha az hile HL guard ve Vac korumalı ondan dolayı hile yok deninecek kadar Az Herkes 1.6'yı kıskanır ve 1.5'in daha iyi olduğunu söyler burda bi kaç örnek vereyim

1- Ses Kalitesi
2- Görüntü kalitesi
3- hile korumalı
4- Vac Guard
5- Steam Vac Guard
6- HL Guard
7- Spam guard
8- Aimbot Guard
Gibi bir çok hile engelleyici özelliğe sahip 1.5'de bunların hiç birine rastlayamassın her önüne gelen tam takır kuru bakır hesabı hiledir ama 1.6 bu kadarıyla sınırlı değil en çok oyuncu sayısına geldik şimdi bilimsel verilerek dayanarak söylüyorum 1 gün içerisinde Cs 1.5'i oynayan oyuncu Sayısı 450.000 Civarı Size fazla gelebilir Bu bence az bir rakam Server Bakımından Cs1.5 biraz zayıf gelelim Cs1.6 oyuncu sayısı 32+1 olarak hesapladım 1 milyon 400bin oyuncu var günde ve 47.750'ye yakın server'a Sahip geniş bir kitle Cs1.6'yı tercih ediyor Yani Cs1.5 1.6'nın yanında hiç o 2004 senesinde kaldı yeni neslin oyunu Cs 1.6 :) tekrar tebrikler,

eyw kardeş yorum için ..
Serwerlarda daha çokdur heralde 1.5 deknden

47.750 Server diyorum yurt dışıda dahil,

1.6 bu zamana kadar gecmemen hata antiwall var tüm swlerde 3d filan işlemiyor

yapma yaa D: çok sarar o zamn yea ..
1.5 de ses kasmak faln çok işe de yaramıyo zaten yerini bilen biliyo zaten :D
cfg ler faln geçiyomu bare :D

Aliaslı olanların çoğu çuvallıyor adminlerin çoğu profesyonel zaten gerekenlerı yapıyor boş bırakmazlar yani 7/24 full time +18 +20 ve üstü bir çok admin var,

evt bide admin öenmli 1.5 de 12 yaşnda çok admin var ,, sewiyesizlik boşboş laflar flan :D
cfg de buşruuz artk :D

46.20.15.134 Diyorum Gel Diyorum :)

walla artık bende 1.6 düşünüyorum

aynen bende 1.5 in yerini tutmaz diorum ama hala öyle düşünüorumda 1.6 deniyelim birde :D ...

Evet arkadaşlar bende ölümünee cs 1.5 diyenlerden biriyim asla 1.6 oynamam diyodum ama hileler yaygnlaştıkca soğudum tabiki 1.5 den

En son fragı 10-6 gibi bişi olan bi ghost görmem bardağı taşıran son damla oldu..
Artk çoğu kişi kndini tatmin etmek için oynar oldu 1.5 ii:cursing::cursing::cursing:

Yüzsüzlük , küfür , ws. hat safhaya ulaştı gh faln çok yaygın zaten ,,
1.6 hakkında bilgi istiyorum .. swler nasıldır , hile faln çokmu ,, nasıl yane ..
sizcede geçmelimiyim 1.6 ya ?

gh 1.6 da yok sanki :D bir de gh adamı nasıl ezemiyosun oynamayı bilmeyende gh olsa ne olacak . 1.6 sıkıcı ben de arada giriyorum ama eğlence vermiyor . maçlarda 30 kill den aşağı atılmıyo . git ESL ye . en iyisi

gh0s7 h4x !

CS1.5 1.6 NONSTEAM falan gecıyor bosuna kendınızı avutmayın parası olan bu devırde kıng. ;)

evt bide admin öenmli 1.5 de 12 yaşnda çok admin var ,, sewiyesizlik boşboş laflar flan :D
cfg de buşruuz artk :D

sen çok mu büyüksün ? Doğruyu söyleyelimki Kimse burda büyüğüm diye Kelime yapmasın neyse qL sana.

gh0s7 h4x !

CS1.5 1.6 NONSTEAM falan gecıyor bosuna kendınızı avutmayın parası olan bu devırde kıng. ;)

doğru söyluyorsun. şimdiki inexinferis 1.5 de bir tane duvar arkası göstermiyo [Sxe] li serverde ama 1.6 [Sxe]li serverde ghost gibi aç aç yardır ? :D

Siz Varya 1.6'ya kurban olun be ne kadar dangalak insanlarsınız 1.5 1.6'nın yanında böcekten farksız kıskanıyosunuz bunuda gizlemeyin ne kadar 1.5 en kalitelisi desenizde işin aslı 1.6'tıdır siz geri kalmışsınız Yeni neslin oyunu 1.6 bi kere ghost sanki sxe'ye takılmıyor sanki engellenmiyor bana cs 1.5'de bu gösterdiğim Vac korumalarını gösterin bakalım ? varmı öle koruma asıl bu işlerin yuvasu 1.5 hep bu 1.5 yüzünden bulaştı hile hurda olayları yoksa kimse kimseden üstün olamaz bu devirde parası olan king diyen arkadaş böyle hilelere para verenler sence enayi olmaz mı? ayrıca bu devirde en sağlam oyun 1.6 siz hala 1.5 diyin zaten sizin yüzünüzden çıktı hile işleri,

Bencede 1.5 in yerini tutmaz ama işde bende karar vermek için açtm konuyu zaten

1.6 ya girenler hiç sarmıyo diyo :S

ben büuük deilim ama 1.5 deği çoğu kişi çok küçük ben orta hallde biriyim ;)

1.6 Daha güzel hele bide arki cevren olursa mah teamı kasıoruz qelene qq. BAn yıorz .D saglamız yanı 1.6 warsa real clan mac atarız sorun deıl ql sana .

Bu Cs aleminde Nadiri gibi it Ler oldukca bize cs oynamak haram....

Ya O İnfernix Denilen Şey 1.5 De Çalışmıyor 1.6 Da Çalışıyor Arkadaşlarımdan Duyuyrum Yani 1.5 Koruma yok Yok Soyle Yok Boyle 1.5 DÜŞÜRMEYİN YA:D

Geri