Gidenlerin ardından kalanlar

O AN ANLARSIN Birgün karşına deli gibi seveceğin biri çıkarsa
Sen onun için kahrolurken o aldırmıyor
Seninle alay edip gururunu kırarsa
BENİM NASIL YAŞADIĞIMI O AN ANLARSIN

O kişi önce sever sonra terk ederse
Tüm umutlarını yıkıp hayatını mahfederse
Sen acı çekerken birden unut derse

Ona olan nefretin sevgiye dönerse
O unut dedikçe gönlün hala severse
Dostun düşmanın bu haline gülerse

Birgün yine onunla karşılaşırsan
Belki anlayıp sever diye umutlanırsan
Kapısına gidip kovulursan
YAŞARKEN ÖLMEK NEDİR???
İŞTE O AN ANLARSIN....

Dinle birtanem dinle bu sana son seslenilim belkide son yalvarışım olacak birkez daha o günlere dönmek istedim hani el ele göz göze diz dizeydk herkes bize bakıyor ve kıskanıyordu hatırlıyor musun birtanem birgün sana biri takılmıştıda kavga etmiştim sende gülmiştün sonra boynuma sarılıp '' SENİ SEVİYORUM'' demiştin bir keresinde evden çıkıp benim yanına gelmiştin bende seni rüyamda görüyorum sanmıştım nasılda gülmüştük hatırlıyor musun seninle hep gelecektençocuklarımızdantorunlarımızdan söz etmiştik senin dede benim nine olacağımız günleri düşünür gülerdik sonrasını hatırlıyor musun birtanem kampa yeni biri gelmişti durup durup ondan bahsediyordun artık ne geleceği düşünüyor nede gülüyordun derken birgün ayrılık mektubunu aldım bu mektubu senden geldiğine inanamamıştım bu acı sözler senden çıkmıştı çılgına döndüm kendi kendime olmaz böyle birşey dedim diyordum ama oldu işte birgün ayrıldık artık seni gözler olmuştum ne yapıyorsunuz nereye gidiyorsunuz izlerdim birgün ikinizi yıkık sokakta yakalamıştım beni görnce gözlerin faltaşı gibi oldu öyle korktun ki sana kıyamadım aradan uzun yıllar geçti sanki aynı acıları bana tattırmak istiyormuşsun gibi düğün davetiyeni göndermiştin gelemedim ama sonunda sonunda dayanamayıp geldim dünyam paramparça idi dolu dolu gözlerle seni izliyordum sende çok mutluydun lacivert takımlar içinde çok şıktın.Ya O.....! oda çok güzeldi bir kere deonun yerine kendimi görmek istedim ama o vardı bugüne kadar hiç duymadığım bir kin di bu ona karşı nefret duydum Bir an göz göze geldik o an hiç bitmesin istedim kurduğumuz hayallerdeki gibi bir evde oturuyordun arada ki tek fark bu evdeben değil o vardı.Sonra çocuklarınla tanıştım onlarda seni görüyor gibi oldum derken dışarı çıkıp onlara seslendin eskisi gibi yakışıklı ve marurdun beni görünce neden korktun??? ne olur korkma birtanem benim aşkımdan ve gözyaşlarımdan hiçbir zamn zarar gelmez sonra beni unutmaman ve hatırlaman için birşey yolladım aşkımızın güzel olduğu yıllardaki resimleri....Yıllarca bu resimlere bakıp avundum artık gerekmez sende kalsın birtanem bilirim sen neşelisin acı haberden korkarsın ama bu akşam radyodaki acı haberi mutlaka duyacaksın spiker haberde diyecek ki '' BİR DELİ KENDİSİNİ 5.KATTAN ATMIŞ YÜZÜNDE ACI BİR TEBESSÜM DUDAKLARINDA HIÇKIRIĞA BENZEYEN BİR SES VARDI'' diyecek işte o an dudaklarının morardığını kalbinin burukluğunu hissedeceksin ama sakın ağlama üzülme birtanem ben zaten hayatta ikimiz için yrtari kadar ağladım.Sonra spiker devam edecek....'' BU DELİNİN DUDAĞINDAN ÇIKAN HIÇKIRIĞA BENZEYEN SES ŞUYDU;BENİ UNUTMA SEVGİLİM UNUTMA BİRTANEM UNUTMAAAA''.....

Yakınır insanlar sevgi için...
Kimi hayatımda ilk kez der kimi kimler geldi kimler geçti der...
Kiminin boynu büküktür kimi ise yanından geçmemiştir sevdanın...
Ama ben tam ortasına düştüm bu sevdanın
seslenişim haykırışım sana!
ey bu sevdayı yaşatan gökyüzündeki parlayan tek yıldız
gecelerimin sahibi gündüzlerimin özlemi...
Varlığının her saniyesi kalbimde bir ateş
yokluğun cehenneme gideceğim korkusundan beter.
gelişin kutlanılacak en güzel bayram
geç kalışın yakılacak ağıtlara bedel...
Seni hapsettim yüreğimin en derinlere
hangi babayiğit varmış seni oradan çıkarabilecek!...
bana korkuyu öğrettin;...
şu hiçbir şeyden korkmayan adama
korkum oldun bir gün seni üzerim korkusunu öğrettin...
yetmedi aylar geçti yetmedi
sana kavuşturacak bu yollara hakaret ettiğim için...
çok özledim çok
daha ayrılalı yarım saat geçmesine rağmen...
SENİ ÇOK SEVİYORUM kalplerin en güzeline sahip kız...
zaman geliyor seninle beraber sevmediğim uyku zamanı.
kim bilir belki seni görürüm
rüyamda dostum olmaya başlar seni bana getirdiği için...
tatlı rüyalar kalbimin sahibi...
sevdamı anlatabilecek ne bir yol bir söz bulabildim
ne de bendeki seni anlatacak bir cümle bir kelime bulabildim...
bakmadım hiçbir şarkıya okumadım hiçbir aşk romanı
seni anlatabilmek için yetmezdi çünkü hiç birindeki tarif...
seni senin aşkını anlatmaya...
gel canım; yolum ol bu yoldaki yoldaşım ol...
bilirim elbette sen varken hiç bir şey bana zarar veremez .
biliyor musun yüzün oluyor bakınca
denizler nefesin meltem rüzgarı oluyor bu soğuk kış gününde içimi ısıtan
bir cümlen var ki söylediğin zaman güneş açıyor karanlığıma
en az senin kadar değerli bir cümle`seni seviyorum;...
düşman oldum beni senden uzak tutan yollara...
an geliyor ağzımdan çıkan en kötü sözlerin hedefi oluyor bu yollar
sonrada pişmanlık duyuyorum beni sana ***ürecek diye...

.... KORKULARIMA ....

yalnızım korkularımla tek başıma mücadele ediyorum
yoruldum sebepsiz yalanlarından
yoruldum beni her seferinde yalnız bırakmandan
geçer geçer diye bekliyorum ama artık çok sıkıldım

herşey bir yıl öncesine kadar başladı....
mutlu sadeydi benim hayatım ne hüzünlere ne acılara yer vardı...
tek bildiğim ailemokulumarkdaşlarımdı...sonra sen gelince.....
ve geldin giriş yaptın hüzünlere ayrılıklara yalvarışlara...
bozdun yıktın hayal oldu herşey seninle ilgili

salla gitsin arzuları zaten gemiler batık
zaten bitik
zaten isteksiz
bıraktım sana arzularımı nefretlerimi sevgilim
bitrdin sen beni
hayatımıözlemlerimi geç artık çok geç
affetle gofret değilki hayatla şakın ilişkisi

dayancak gücüm yok payıma düşen herşeyi isterim ama bu hayat değilmi?
isteklerimin fazlasını verdi bana
yalvarış ve yakarışlarda cabası...
mutsuzum artık sen bitirdin beni sen yıktın sen mahvettin beni..
mutlu ol
korkularımla

BENİ BENLE BIRAKIN ARTIK

Acılarım beni benle bırakmıyor
hürgün bin katı hergün bir yenisi daha eklendikçe ekleniyor
aşkın bana bir diken gibi batıyor
aşkın öyle tuhaf birşeyki
hem acı hem mutluluk bir yandan
senin yanında kendimi huzurlu hissediyorum hemde hiç olmadıgı kadar büyün güzel
çok tuhaf kimseye ititraf edemedim kendime bile inanamak içimden gelmiyor bebeğim belkide en büyük sen...
bana anlat diyorsun
neyi anlatayım
söyliyim
gözlerim anlattıgında sustun anlamadın
başıklarım konuştu anlamadın
şimdi agzımdan çıkcak 2 kelimeyiim anlayacaksın pehh hiç sanmıyorum
ne sen o kadar büyüdün neden ben bi o kadar küçüğüm
belki anlarsın ya biraz zor işte o zman tren kaçmş olacak
ruhun iki elinindudkalarım kalbinin bir yerlerinde saklı
umrumdamı sanıyorsun paraymışyaşammışmutlulukmuş
sen olmasa hangisi var
huzurum yok şimdi
sen olmasan ben napayım bunları se olasa çekilirmi bu hayat denilen oyun
çekilirmi hayat saçmalıgı
tutundugum ugruna oldugum sey sensin
elimden tutacak bir sen varsın bırakma ellerimi geri ve bana sevgini ve kendini...
başka biri yok düştüğümde elimden tutsun yok' muş düşündüm düşündüm düşündüm yokmuş
neyim varki senden başka gizleme sakınma aşkını benden
yarım et düşüyorum yardım et sevdiğim ölüyorum
sana uzaktan bakıyor artık gözlerim
vazgeçmez bu gönül senden
eger birt gün olurda gidersen;
özlemleriniaşklarınınefretlerini yanına al bana bırakma emi?
çünkü
yanımda durmasın bakamam
yanımda yatma dokunamam
uzaklara gitme hissedemem
aynı şehirde bile nefes alma dayanamam yokluguna
bilirim bana haram ellere sevapsın sevgilim

bak yine ben yine yalnızlıgım
merhaba desene korkularım yalnızlıgımla
nasıl olsa hep samimi hep içiçe
alışın sizde alışın hayatım boyunca nelerimle yasacaksınız biliyormusunuz?
ben söyliyim...
korkularımlayalnızlıgımlakaygılarımlaözlemlerim le zorda olsa yine de gülmeye çalışcam
siz alışabildinzmi?
siz kaldırabilcekmisiniz?
hayır dimi?....
alışırsınız
korkma kalbim
bu neki
hiç bir acı bunun kadar küçük olamaz...
eyy bu kalbi bu hale getirenler
duyun sesimi
mutlumusunuz bilmiyorum?
acı ile bir kez daha söylüyorum
korkularım bana eşlik ederek
mutsuzusuzkaygısısız
emin değiliz
beni mahvettin...
bana taşıyamacagım yükler yükledin
neyse koy felek sırtıma daha
taşıyacagım
söz veriyorum
bu kalp ne işe yaraki
mutlulukmuş yalan
hayat acıdan ibaret
tek tük güleriz
onlarda yalancı mutluluk
tek gerçeğimiz
tüm yalandan ibasret olan koca dünyamız
mahvettin beni ....
şimdi mutlu ol

yalnızlıgımla gelen acıya merhaba demek çok zor anladım'ki herşey bitmiş...

bir sabah uyandıgımda acılarıma selam dedim seessiz sensiz geçen günlere lanetliyim ben
sensiz geçen günlere sensiz geçen gecelere her akşam yattıgım odamın sıcak amq bir yerlerinni soguk oldug yere de lanetliyim ben... çünkü yanımda yoksun sana dokunamıyorum seni hissdemiyortum
belki bir gün sen yoksun ya bütün geceler haram uykularım kaçık... mutsuz umutsuz
naptın bana be yanına gelebilsem gitmezdim kalbim; aşkına susamış bir kum tanesi gibi yakıcı
yalnızküçük....herşeyi kalbime attım bir bagırsam off daglar inler daglar taşlar duyar...
ama yapamıyorum aşkın bana yaptıramıyo
aşkın öyle uzakki ne senle ne sensiz sen yoksun ya zaman geçmiyor sen varkende zaman yetmiyor...
sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgilim belki demekle yetiniyorum belki ilerde benim olursun
zorda olsa eger bir gün beni bırakıp giderse özlemleriaşklarınınefretlerinde al olurmu? yanında ***ür beni bana bırak
kalbi kırıkmutsuzumutsuz aynı bu yazıyı yazan kız gibi tek başına çareisz aşkından uzak
EBRU Y.

BİR GÜN BİR YERDE BİR ACIDA KARŞILAŞMAK ÜZERE

acılarım;beni bana bırakmaya karar vermiş
demişki artık yalnız kalsın
acıları ile
görevimiiz yaptık
işte tek başınayım
mutluluga dair bir belirti bile yok
ot gibi saman gibi
bir öğlen vaktiydi
oturuyordum
birden o geldi
ışıgım gibi
karanlıkta
beni yalnız bırakmayan
aşk tuttu ellerimden
korkmuyordum hiçbirşeyden
yanımda beni cesaretlendiren biri var çünkü
oa güvendim ben
ona tüm aşkımı verdim ben
kalbim biliyormusun?
ben ona çok güvenmiştim
beni bırakmayacagına
söz vermişti çünkü
her zaman yanımda olcaktı
hani elleri nerde?
hani verdiği sözler?
hani teni?
yoksa odamı beni bana bıraktı kalbim?
yok işte bu olmaz kaldıramam
bu çok büyük
onun gidişini başka birine aşkım demesini kaldıramam
koyar bana agır gelir
bir gün oldu kalbim bana soru sordu hadi bakalım..
ne oldu sana böyle yenikmi düştün duygularına kıyamamki ben sana arık özgürsün
istediğini sev isteiğinle mutlu ol
yarım edeceğim
çıkartacagım
by acı' yı kalbinden
yenileri girsin istermisin
teşekkür ederim kalbim
onu al
birtek
birtek o gitsin
ben yin kaçak yalancı aşklara kaldıgım yerden devam
birtek by acı'yı çıkar onun acı hatıralarını
gitsinler bidada karşıma çırakma kalbim aşık olmama izin verme kalbim

öğrendimki benimki bana göre gerçek bir aşkken ona göre sahte bir yalandan ibaretmiş

demiştin ya git diye demiştin ya istemiyorum bıktım sen çok çocuksu sen çok korkakmışsın hiç birşeyin degerini bilmeyen insanların mutsuzluklarından mutluluk çıkaransın sen çok korkasın sen hiç aşkın için ezilmeyi onu elinden tutumayı göze aldınmı? yalnızlıgınla savaştınmı? belki gider diye kaygılandınmı? özlemekten veya özlenmekten korktunmu? bunları gerçekten aşık olcagın birine söyleyebildinmi? söyleyebilirmisin? yapabilirmisin? yok sen ne söyleyebilirsin ne yapabilirsin nede konuşabilirsin sana göre herşey geçici dimi umrunda olan bi tek kendin dimi? saa göre herşey eğlenceden ibaret dimi? hiçmi karşındakini insanın söylediklerini ciddiye almadın sen busun işte hiç birşeyden anlayaman sadece kendi için yaşan birisin ne sevgiye ne aşka ne verieln deger ne özleme hiç bir saygın yok senin için san deymezmiş sana verilen acıları yalvarış yakarışlara acı gözleirm konuşurklne anlamadın sözlerşimden anlamadın şimdide çıkıp karışa sen söyle anlarım diyorsun benim gözleirm o kadar çok şey anlatırken anlamında agzımdna çıkan iki cümleyemi anlayacaksın koca bir yalan yalansın sana göre tüm sevmeler yalan belkide nefretler bile gelceğim fazla uzak tutmayacagım demiştin buna mı inanacagımı sanıyorsun? eskiden benim bütün derdim özlemdi çok seviyordum belkide ilk aşkım sendin ama aradan zaman geçinge araya özlemler bekleyişler gelince aşkta bitiyor asla bitmez çünkü hiç bir gerçek aşk yarım kalmaz bitti denilen yerde yenisi başlart boşverdim öğrendimki benimki bana göre gerçek bir aşkken ona göre sahte bir yalandan ibatermiş

Kaçtım
Kendimden gelen haykırışları duymamak için.. sessizliğin içindeki sesleri karanlığın içindeki yüzleri görmemek için.. kaçtım

Baktım
Geriye dönüp baktığımda yitik bir kentin kayıp bir düşü oldum düşlerimin griliğinde kendime baktım.. sisli ve yağmurlu bir havada İstanbul'a bakar gibi baktım

Saklandım
Tüm kelimelerimi yanıma alıp saklandım.. cümlelerimin beni terk etmesine izin verdim kilitli bir kapının ardında herkesten ve her şeyden saklandım

Islandım
Yağan yağmurlar altında şemsiyesiz saatlerce dolaştım ıslandım yağmurla birlikte yağdım avuçlarına yağmurla ıslandım

Sustum
Tüm şiirleri şarkıları sözsüz bestesiz bıraktım cümlelerimi anlamsız kelimelerimi çırılçıplak yalnız bıraktım sustum

Döndüm..
Buz tutmuş düşlerim yaban kalmış gülümseyişlerimle eksik kalan günlerimle yaşanmamış yarınlarıma döndüm

Kaçarken baktığımda saklanan benliğimin yağmurda ıslanışını susmaların ardından gördüm
ve dünüme bu günüme yarınıma döndüm.

Gitme içimdeki çocuğun ağlayacak hali kalmadı..

gidişinin ağır ve sancılı olacağını biliyordum. Hiçbir şeyin beni avutamayacağını biliyordum. Nefes almanın bile bedenime ağır geleceğini sokağa çıkmaktan korkacağımı bu evden korkacağımı her yüzün her kokunun her sesin seni anımsatacağını biliyordum. Her şeye herkese küseceğimi yaşamımın zorunluluk haline geleceğini biliyordum.

Yine de zor oldu.

Ne kadar oldu bilmiyorum
Sen gideli kahvaltı edemiyorum
Çok uzun zamandır böylesi yalnızlığı yaşamıyorum

Oysa ki kendimi alıştırdığımı sanmıştım yokluğuna. Ellerin soğumaya başladığından beri bana baktığında gözlerinde o yıldızları görememeye başladığımdan beri kendimi buna alıştırmak için uğraştım durdum oysaki. Oysa ki sen gittiğinde hayatımın nasıl boş kalacağını bildiğimden yeni uğraşlar edindim kendime. Çiçekler ektim oyunlar buldum kitaplar aldım. Hiç biri fayda etmiyor şimdi. Çiçeklere en son sen dokundun biliyorum.

En sevdiğin koltuk boş yasakladım herkese
Sen gelince aynı bul diye
En sevdiğin çiçekler vazoda yine
Gelirsen koklarsın diye

Bu evde dokunduğum her şeyde tenine dokunuyorum. Kokun ellerime siniyor dokunduğum her şeyde. Oysa ki gideceğini anladığımdan beri ortalarda sana ait ne varsa kaldırdım bu evin en ücralarına göremeyeceğim dokunamayacağım dolaplarına. Orda olduğunu bildikten sonra bir zamanlar sana dokunduklarını bildikten sonra görmemek fayda etmiyor oysa ki. Aldığım nefeste kokun ciğerlerimi yakıyor. Aynada gözlerin gözlerime bakıyor.

Ne kadar oldu bilmiyorum
Dokunur diye müzik dinlemiyorum
Hatta cezalandırdım kendimi
Arkadaşlarımı bile görmüyorum

Döneceğini hayal ediyorum günün birinde gerçek olamayacak kadar güzel olan bir hayalle. Geleceğini ve yüzümü ellerinin arasına alıp hepsi geçti diyeceğini. Kötü bir şakaydı diyeceğini. Yine güldüremedim seni değil mi diyeceğini bekliyorum. Yüzünü ellerimin arasına alacağımı ve gözlerindeki yıldızlara bakacağımı hayal ediyorum. Gözlerindeki yıldızları o kadar özlüyorum ki gittiğinden beri gökyüzüne bakamıyorum.

alıntı

Aşklar hep beni pişman etti
Nasılmı
Hani sarılmak istersinya
Veda anlarında babana
İstemsiz bir soğukluk çökrya
Özlemine
Donuk bir hoşçakal sözcüğü
Görürsünya
Hasretle bakan kara gözlerde
Ve içine oturur
Neden diye sorgularsınya kendini
Ve ayıran herşeyi
Neden doya doya ağlamadım
Omuzlarında diye
İşte aşklar beni hep böyle
Pişman etti

Belki küçük bir umut bırakırım
Diye korktum
Aşkın çiçeklerine hep
Ayaz gibi çöktüm
Ayrılıkların üzerine
Bir şişe şarap içtim hep
Anlaşılmayı bekledim bıkmadan
Çoğu zaman anlatmadan anlaşılmayı
Aşklar beni hep pişman etti
Anlayamazsınız....

Dağlarındaki gülleri koklayınca titredi bedenim
Bir feryat gönderdim sana aşk’a ***ürür ikimizi
Bir ırmaktı önce deniz oldu sarıverdi yüreğimizi
Üzüm bağlarından bir içki hazırladık kendimize.

Kimliğimiz ne olursa olsun yüreğimizde taşıdığımız ne varsa serip güneşe varolmak suç mudur? . Sana yönelmemdeki sebep aşkı yakalama arzusu bir maddeye ulaşmak isteğimidir bilmiyorum. Yüreğimdeki yaşan(mamış) lıkların bedenimi sarsan inanılmaz giz’in bedeli aşk adına yaptığım bir ayin değil midir? ..
İnanmadıklarının tatmadıklarının aksine bedenini çepeçevre istila eden sorulmazı sormaktan kaçınmaların bu aşkın direniş cephesinde sadece bir mermiyle sonu beklemek değil midir? . Kurallarını doğanın ve yüreklerin belirlediği bir aşk oyununda sahneye çıkmaya çekindikçe yaşamak türküsünü söylemekten kaçtıkça ve hükümler çoğaldıkça sensizlik seni sensiz de sevmektir.
Seni ararken yangınlarıma su bulmak değildi çabam. Seni aramak sende ne kadar olduğumu bilmekti. Ellerimi başıma her dayadığımda konuşmaktan kaçmaktı sessiz duruşum. Ulaşılmazlığının mahzenlerine her daldığımda her önüme çıkanı ezip geçmek duygusu bundandı belki de. Çok kişiye açılan bir yüreğin bile dokunulmaz ulaşılmaz tarafları vardır ve sen şimdi oradasın. Aşk’ı damıtarak bir lezzete dönüştürme isteğim binlerce üzüm bağından topladığım meyvelerin içimdeki kışı ısıtacağını da unutmamalısın.
Sensizken düşlediğim her hayalin sayısız güzellikleri vardı. Bu kentin kaldırımlarında seninle yürürken ben uzaklardaki slüetini çağırdım yanı başıma. Bütün sevenlerin duyumsadığı bu çelişkiyi benim hissetmemem mümkün olabilir miydi? . Aşk ki çelişkinin yoldaşıdır her an. Sensizliğin sessizliğinde hangi yöne yürüsem hangi sokaklara dalsam sen çıkmışsan karşıma bu aşkın fotoğrafında eksik olan ne olabilir ki? .
Sana aşktan ne zaman söz etsem ne zaman okşasam resmini ellerim titrektir dağ gülü. Olmazları olur yaparak bir ibadet barınağında ve bizler için kurulan bir sahnede bana susma rolünü vereceksen sen de konuşmamalısın. Ben görkemli bir sofrada sana ahçılık yaparak mutluyum ben yağmuru unutan göklerin altında sırılsıklamım ben karları eteklerini hiç terk etmeyen dağların zirvelerinde çırılçıplağım ben uzaklarda güneşi geç batan bir ülkede seninleyim ben acının ve hasretin kimi de aşk’ın en son havarisiyim.
Yüreğine sokulup sonsuza dek gözlerimi kapamaktır seni sevmek. Seni seviyorum diyebiliyorsam sonsuzluğu kucaklamaktır seni düşünmek. Şimdi seninleyim korumasızım. Bir çocuk tarafım vardı onu çıkardın ve sana döndüm yüzümü. Seninleyim çünkü artık sen oldum. Uykusuzum yorgunum masallarınla uyumak istiyorum dağ gülü. Çünkü yaşamak her yaş dönümünde her çizgiyi atlamakta saklıdır. Seni seviyorsam bu övgümdür geleceğime. Seviyorsam seni bu bir paylaşımdır sevgi adına.
Belki bana ellerini vermeyeceksin yalvarmama inat. Gözlerini esirgeyeceksin yüreğimden çabalarıma inat. Bu sevdanın sözcüklerini geri atacaksın evrene birer birer. Öylesine kapıldığın bir oyunda her şeyi hiçe sayıp yüreğimden ayrılabilirsin. İstersen bütün soruları sen sor seni kendim sayayım. İstersen yıldızlar gönder saçlarıma sensiz var olmayı öğreneyim.

Aşkımıza umut ile bakan gözlerim
Sıcaklığına sevgine alışmışken
Terkettin.
Tuttuğu her şeyde tenini hisseden ellerim
Dokunuşuna alışmışken
Terkettin.
Ağzından çıkan her kelimeyle titreyen yüreğim
Sesine alışmışken
Terkettin.
Seni düşünerek dalıp giden benliğim
Rüyalarda sana alışmışken
Terkettin.
Yazdığı her mısrada sevgimizi anlatan kalemim
Şiirlerde sana alışmışken
Terkettin.
Seni hatırladığım her an kuş olup kanatlanıyorken
Düşüncelerde uçup sımsıcak sevgine konuyorken
Terkettin.
Şimdi donuklaştım.
Gözyaşı dolu geceleri silemez oldum.
Yazdığım sevgi dolu şiirleri okuyamaz oldum.
Aşkını hatırlatan hiç bir şeye bakamaz oldum.
Sakladığım mendilini tutamaz oldum.
Elimdeki resmine bakamaz oldum.
Tam sana kavuştum aşkımı buldum derken.
Terkettin......
Sevdiceğim buralardan çekip gideceğim.
Sonunda sensizliği terkedeceğim..

Geri