Gökhan Abiden Aldığım Ss`Ler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kralmulo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kralmulo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kralmulo
EywL saoL koc 1 daha k1nq0fcs De KanKa Cs ye qırenın admınlk yapmasını bıLmıyolar sabah Kasarken Millet 3 de dıyor bana :@ tam prınt tusuna bastım 3 sanıye sonra ban qeLdı Bu yaptıkLarı 3 oLdu 1 daha o sw de kasanın bu kadar söluyom lan qırmeyın lamaların sw rıne ! Resımde 4.sıradakı fotoya baka biLirsiniz !

ankara teamdadın demı sn dun !:D

Ed Makara yapıyoduk xD

MechuL^ bir daha küfür ettiğini göreyim, Nickinin alt tarafında şekilli bir yazı oluşur; BANNED diye...

qwewq :D dmm etmem ama söz vermeyım qenede :P

mechul ne adamsın yha :D:D:D:D:D banada dün ws attım haqqard qral 3 die biri csdeyiz.bizin kingiymiş birincisiymiş 3 mapta ws attık 3ündede yendim ::DD:D yediremedi ban attı

=) yha bu fRaqLaR ii ho$Ta cFg'sini k0y...bu q0kHaN'nn.. ~ saqoL payLa$TiqiN iciN... ~

Birader cfq koyumda kımse takmıyorkı ne qerek var kıymet bıLmıyolar :S

MechuL^
koy bea ltfn

ekLe msn özeLden atıyım

Özcan sen benide yenersin la qwewq haha seni cfg acmadan yendim yetmedimi ozcan ? Istersen gene yapariz xd

guzLkanıtlamıssın.....................

EywL saoL adamın ister istemez zoruna qidiyor hiLe demeLeri !

EywL saoL koc 1 daha k1nq0fcs De KanKa Cs ye qırenın admınlk yapmasını bıLmıyolar sabah Kasarken Millet 3 de dıyor bana :@ tam prınt tusuna bastım 3 sanıye sonra ban qeLdı Bu yaptıkLarı 3 oLdu 1 daha o sw de kasanın bu kadar söluyom lan qırmeyın lamaların sw rıne ! Resımde 4.sıradakı fotoya baka biLirsiniz !

Kardes Acaba kım Yapdı San hnagı ADMIN sölede ilgileniyim ?

napalım bu ss leri

nese gözümüzgönlümüz açıldı haha

Admınlerın hepsıde tanıoyom Bıtırım abının admınlıqı kullanana bırı war o bıde MehuLmuydu neydı nıckı

eyw saol güzel fraglar war :D

Geri