~Gresto/HyvnstyLe`` Frags,Movies + Config !

Fraglar + CFg

• Eline Sağlık Süper !

Oy: 35 63.6%
  • Begenmedim

Oy: 20 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    55
Paylaştığın Cfg'nin üzerinde ekmek kırıntısı kalmış alda böcekler yemesin.

seviyesiz tartışmaya yönelik yorumlar yapmayın.

Sende illa yetki aldın diye bunu millete gösterme sevdasını kullanma ? gördük.

Şimdi Ben bu KaanReis Denen Arkadaşa Ne yaptım ? bak bişey demiyorum diyince dedi oluyor demeyince ezik oluyor! kendimi tutuyorum hadi hayırlısı ama bir konuda uyarıyım kaan olacak eleman sana bişey demek isterim ama neyse asosyal olmak kişinin kendi seçeneğidir ben yanlız yaşamı tercih etmiş birisi olarak sosyal çevreden uzak olmayı tercih ediyorum. gidipte hapçı esrarcı veyahut gece nöbetçileri gibi boş sokaklarda havlayan itlerden değilim. oldu mu ?

Seviye Beyler Sonuçta bir Oyun bir birnizi kırmaya deymez !

Kırmak ? ben kimseyi kırmıyorum ne deniyorsa onun cevabını veriyorum bana verilenin karşılığı yani özür dilenicek olsa benim alacağımını haddi hesabı yok ? istemiyorum zaten. eğer özür dilenecek olsa onların önümde diz çöküp ağlamaları gerek! o kadar kırdılar ki beni ama olsun iyidir bişey demiyorum sövülmedik sülalem kalmadı.şahsıma denmedik laf kalmadı asıl onların seviye sahibi olması lazım benim değil.

Kırmak ? ben kimseyi kırmıyorum ne deniyorsa onun cevabını veriyorum bana verilenin karşılığı yani özür dilenicek olsa benim alacağımını haddi hesabı yok ? istemiyorum zaten. eğer özür dilenecek olsa onların önümde diz çöküp ağlamaları gerek! o kadar kırdılar ki beni ama olsun iyidir bişey demiyorum sövülmedik sülalem kalmadı.şahsıma denmedik laf kalmadı asıl onların seviye sahibi olması lazım benim değil.
bosver krdes post kasma yeter ;)

Kasarım Kasmam istersem Sabaha bırakırım bu beni ilgilendirir. ben şunu anlamadım o kadar yazıyorum millet benim pos kasmamdan rahatsız kendilerinkinden değil nasıl bir olaydır çözemedim. heralde insanlar cevabı yiyip kapak olunca söyleyecek bişey bulamıyolar bu yüzden 2-3 laf ile geçiştiriyorlar öyle desinler canımı yesinler.

Kasarım Kasmam istersem Sabaha bırakırım bu beni ilgilendirir. ben şunu anlamadım o kadar yazıyorum millet benim pos kasmamdan rahatsız kendilerinkinden değil nasıl bir olaydır çözemedim. heralde insanlar cevabı yiyip kapak olunca söyleyecek bişey bulamıyolar bu yüzden 2-3 laf ile geçiştiriyorlar öyle desinler canımı yesinler.
yav krdes canın banlanmakmı ıstıo

Şahsına Hakaret veya küfür etmedikçe banlık bir durum olmaz. anca konuyu kapatırlar ha birde uyarı verirler.

ql başarılarrr :) config için saoll :)

Konu senin ona bişey demiyorum fakat yorumda benim bunada sen karışamazsın hadi al çevir şimdi bunu :D

gl başarılar

Başaarılar.

Geri