,.-~*´¨¯¨`*'~-.¸ Güzel SMS Şiirler ,.-~*´¨¯¨`*'~-

Tatlı Biri Vardı Sevilmeye Değer,
güzel Biri Vardı Görülmeye Değer,
iyi Dostlar Vardı Özlenmeye Değer,
ama Biri Varki Can Vermeye Değer,
mesajımı Okuyorsa Eğer...

Acının Aramızda Mesafeler Ne Kadar Uzun Olursa Olsun Sonsuzluğa Giden Tüm Yollara Adını Yazdım Hangi Yoldan Geçersen Geç Seni Sevdiğimi Okuyacaksın.....

Rüzgarın kemanını çaldığı
Damlaların pencereye vurduğu
Issız bir gecede
Yatağına uzanıp
KEŞKE
Dediğin bütün hayallerin gerçek olsun
Seni çook seviyorum seni asla unutmayacağım!!!

.... Düşünüyorumda, Düşüncelerin En güzeli, Senin Beni Düşünüp Düşünmediğini Düşünürken, Düşündüğünü Düşünmek Olsa Gerek Diye DÜŞÜNÜYORUM

Öyle insanlar tanıdım Yıldızlar gibiydiler hepsi gökteydi,hepsi parlıyordu. Ama ben seni Güneşim seçtim ve bir Güneş için bin Yıldızdan vazgeçtim...

Sevipte sevdiğine "seni seviyorum!"
diyememek ne kadar acı ise sevilipte sevildiğiniı
bilmemek de o kadar acıdır

Yar sandığın derki;seni her özlediğimde bir yıldız attım içime ve ben seni öyle özledimki artık benimde bir gökyüzüm var içimde...

yari dalgali olmamali denİz ya tam durulmali yada tam kudurmali yari Ümİt vermemelİ sevgİlİ ya tam sevmelİ yada Çekİp gİtmelİ

Seni Türk ceza kanunun ask maddesi ,
hasret fikrasi ,sevgi kelimesi geregince
izinsiz kalbime girmeden dolayi ömürboyu
kalbime hapsediyorum

Ah bir bilebilseydin. Bir bilebilseydin
gözyaşlarının kalbime aktığını ,
bu kadar ağlamazdın sevgili...

CöL`de ßir GüL oLsan,
kurumayasin diye her Gün
önünde diz cöküp AgLarim....

Bir gül olmak isterdim, Dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin için avuçlarında solayım diye bitanem...

icimde bir tuku var o da sensin,
dile gelse kalbim ne der bilirmisin ?
"SEN BENIM HERSEYIMSIN"

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.

Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.

Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

Geri