Güzel Sözler "Part 3"

"Dünyada bir tek güzel çocuk vardır. Bütün anneler ona sahiptir",

"Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir",

"Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır.",

"önemli olan; milyonlarca damlada mutluluğu aramak değil, milyonlarca mutluluğu yaşamaktır.",

"Güzel olan her şey insanın hafızasında kaybolabilir, fakat sanatta asla",

"Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir",

"Dost vardır; gıda gibidir, sen onu hergün ararsın.Dost vardır; ilaç gibidir gerektiğinde ararsın. Dost vardır; hastalık gibidir, o seni arar",

"Karamsar adam, her imkanda bir zorluk görür.İyimser dam ise her zorlukta bir imkan.",

"Bağışlamayan insan geçmek zorunda olduğu köprüyü yıkmıştır. Çünkü bağışlanmaya herkesin ihtiyacı var.",

"Ne için burada olduğumuzu bilmiyorum ama, keyif çatmak için burada olmadığımızdan eminim.",

"En kritik an, şu andır ve her an yanı başımızdadır.",

"Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma.")

Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini, üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür.

Bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar kötüdür.***

Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım.***

Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım.

Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır, kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır.***

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmak.***

Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebiliyor.***

Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler,elinden büyük is gelmeyenlerdir.***

Geri