Güzel Sözler "Part 4"

İyiliği yalnız iyiler anlar kötülüğü herkes.

Gözlerinin rengi önemli değil yeter ki görebilsin.

Karamsar olmak zor değil zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseye bilmektir.

Canımdaki her nefes nefesine eklensin içimdeki her nefes hayalinlen demlensin. Birak bu gönlüm varlığınla renklensin. Sen benim gönlümde yaşadıkca özelsin...

Gökten yeryüzüne inen melekler gibi Gözlerin güneş yüzün ay gibi. Kaşların yay sözlerin keskin kılıç gibi bulutlar arasında cakan şimşekler gibi Baharda açan çiçekler gibi gönlüne sevinçler neşeler dolsun. Mutluluğa giden tüm yollar senin olsun...

Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar. ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar...

Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bil ki bir yerlerde özlemişsindir

Seni ve sensizliği düşündükçe, esen rüzgarların ardından yağan yağmurlar gibi sana ve sensizliğe ağlamak istiyorum.

Şeker çikolataya demişki biz çok tatlıyız,çikolata da şekere demişki sen bize tatlı diyosun bu mesajı okuyanı gördünmü...

Nerden bileceksin her gece silahımın şarjörüne mermi diye seni koyup defalarca yüreğime sıktığımı nerden bileceksin

Birini görmek için deli oluyorsan, sesini duydugunda bile titriyorsan, onun hayatını kendi hayatın yapıyorsan, onunla doğup onunla batıyorsan; bu sevgi değilde nedir?

Seven; sevdiğine sevdiğini söylemezse; sevilen sevildiğini nerden bilsin!..

Sevgi yağmurlarının altında şemsiyesiz kalın ki, bütün sevgiler üzerinize yağsın, hayatta hep mutlu ve sevgi dolu kalın.

Ağlamakta bazen gülmek kadar güzeldir

Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım...ama hala benle olmana rağmen baştan beri yalnızım....

Telefon elimde harfler üzerinde, duygular kalpte, düsünceler yazıda, ay gök yüzünde gök yüzünde, yildizlar daha ötede, Allah yularıda, kullar asagıda, ama en zoru sen orada ben burada...

Belki bir af vesilesi,belki bir kabul gecesi,belki birsaadet müjdesi,belki yeni bir kaderin arefesi,belki bir msj ama birçok şeyin ifadesi,sevgilimsin benim!

Her seni seviyorum diyen, seni seven değildir, asıl söylemekten çekinen seni [SEVENDIR}

Seni düşünürken ya bir tebessüm yapışıyor yüreğimden yüzüme , ya gözlerim dayanamıyor ölümcül hasretine baktığım herşey gördüğüm hiç bir şey sana benzemiyor. Hiç bir acı hiç bir hasret seninki kadar ölümcül olamıyor..

Bir yürek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar çok kan geçerse, yaşam ölüme ne kadar değerse, sen de benim için o kadar değerlisin.

Geri