Güzel Sözler "Part 4"

Kiskanclik
smiliv.gif
acizligin isyanidir..(Hz.Ali)

-Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın.

-Düşmanlarınla öyle yaşa ki dost olduğunda yüzün kızarmasın.

Ölmek felaket değildir. Öldükten sonra başına gelecekleri bilmemek felakettir.

Tam tutunduk derken tükenen hayat, asıl hayat olamaz.

Asıl kimsemiz odur ki, darlıkta dirlikte, varlıkta yoklukta bizimle olsun.

ALLAH, içinde sevgisini taşıyan kalbi çöplükte çürütmez.

Sen mahşerde ödeyeceğim hesap dünyada çekeceğim çilemsin varsın uzak olsun sevabınada günahınada kefilim bırak beden utansın canımız bir kalbimiz birya

Aramızda mesefeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın

Ellerimde acılar ellerini tutamam. Kıyamam kıyamam sana. yollarımda ayaz var yaklaşma yollarıma Kıyamam kıyamam sana. Karanlık gecelere ortak edemem seni Kıyamam kıyamam sana Ömrüm.

Herkes aşkını yazmış duvarlara kağıtlara Ben seni sarsım sakladım yarınlara. Beklerim günüm gelecekti nihayet Sonu yok bunun bu Aşkı Kıyamet... Sen ister al ister yere vur. Sana; hasret gönül sana kul Bak haykırışlarım hiç bitmiyor. Sen olmasanda sensiz olmuyor...

Gecenin karanlığında nöbete kalktım aklımı yine sana taktım yasakda olsa bir sigara yaktım hep seni düşündüm sevgilim parola (aşk) işareti (hasret) döneceğim sevgilim biraz sabret hep seni düşündüm sabaha kadar

Kendisi ile barışık olmayan herkese darılır...

Isterseniz yanlıs düsünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün. (Doris Lessing)

Sevdikçe varlığının kâinatla toplandığını görürsün. Sevince,
kendini kendinden öte taşırsın. Sevince kalbine yeni ve sonsuz kanatlar
takarsın. Sevince, mavi bir deniz olur kalbin; hiç bilmediğin kıyılara
varırsın.

Fazla hızlı koşma! Mutluluk bazen arkandan koşabilir.

sevmek,güzeli sevmek değildir.sevmek,sevdiğini güzel görmektir

İnsanlar melek olsaydı devlete hiçbir zaman gerek olmazdı

O beden testisi ab-ı hayatla dopdolu, bu beden testisi ise ölüm zehiri ile. İçindekine bakarsan padişahsın, kabına bakarsan yolu yitirdin.

A Milli Takım Aday Kadrosuna Çağrılmayan Sabri Sarıoğlu Bağımsız Aday OLacağını Açıkladı

Geri