Güzel sözler

en sevdiğim kızdın meğerse serseri asker

HaVa SeRiN BoL GüNeŞ Ez KuRbAnA ÇaVe ReŞ!!

Hangi yağmur damlası düşerse saçlarına, Dilerim Allah\'tan o damla ben olayım... Aldığın her nefesi söyle bana sevgilim, İçine her çekişte havası ben olayım...

GiDeNe Dur DeMeqTe NeyMiş SiqTirSin GitSin..!

ne güneşin batışına ne ırmağın akışına nede bir ressamın nakışına ben birtanemin bakışına aşığım yazan:ERVA AYDIN

Seven kazanır. Hedefine yönelip seven kazanır. Maksadına uygun seven kazanır. Hakka itaati seven kazanmıştır :-):-):-) bu sevgiyi bilenler umumasin bu acizide :-):-):-) elbet eşte lazımdır 3 onla 5 bunla değil Adam gibi sevip karşılıklı hoşgörü ile sevenler olmamız dileğiyle:-):-):-)

Senİ sevmek bu kadar aci verİyorsa bu sevgİ deĞİl acidir....

AŞK MARŞI Korkma seni kaçıracağım bir gün ancak. Sende seversen açarsan kucak O elindeki yüzük bana ait...tir,parlayacak Baban seni vermezse gel birlikte kaçak. Çarpma kurban olayım ey ela gözlü sevgilim. Sana bir gül vereyim olalım yoldaş. Seni seviyorum,istemiyorum mal mülk. Bohçanı hazırla kaçmak zorundayız derhal. Ben ezelden beridir seni severek yaşadım,yaşarım Hangi akraban seni bana vermeyecekmiş şaşarım. Kükremiş aslan gibi o akrabanı parçalarım. Sende beni seviyorsan gel birlikte kaçalım

Geri