Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yoklugun ıssız zindanlarında senin gibi bir vefasız için çürüyorum deymez bir insan için bu göz yaşları deymediğini bile bile seni seviyorum,seni seviyorum
sen hiç denizin dibindeki yeşil ormanı gördünmü. bana imkensız olduğunu söyleme çünkü ben senin gözlerinde. ölülerin bile göremeyeceği CENNETİ görüyorum
seni her düşündüğüm,zaman ve seni özlediğim zamn o gzl gozlerın aklıma gelır ve aklımı basımdan alır seni cok sevmemın ne deni ne biliyrmusun sana olan tutkum bizde bu tutkuyo sevgi derler benim gibi daha koyu olursa ask derler
terkedip gittiğin gün SERSERİ demiştin.Biliyorum bi gün geri döneceksin,döndüğünde SERSERİ diyip gittiğin adamın ayklarına kapanıp SERSERİM diyeceksin (GEDFAT)