Güzel sözler

Seni sevmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey,ama artık ben şarkı dinlemek değil,şarkı söylemek istiyorum

Aşkım seni o kadar çok seviyorum ki bu sevgiyi kağıtlar , kalemler ,boş sayfalar ,sigara dumanları , boş duvarlar ve beni bu güne kadar tanıyan her kez anladı..bir de sen anla aşkım seni çok seviyorum.

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

Aşkın zehir olsa içmezsem, yolun ölüm olsa dönersem, senin için bu candan vazgeçmezsem namerdim.

Gittin şehir seni ağlayarak uğurladı, şimdi yağmur durdu ya içimdeki özlem ?

Sen güllere özenme, güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin, sevgi kadar özgürsün

Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice

Aşk Geçici,Sevgi Bir Ömürdür, Seveni Aşk Değil Sevgi Öldürür, Sevgi Sevda Bahçesinin Bir Gülüdür, Benim Bahçemin Gülüde Sensin Bitanem

Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..

Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi...

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarasım geliyor saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum

Zaten AŞK kötü bir şaka anlamaya çalışma!!!

Geçsin günler, haftalar, aylar, mewsimler... Zaman, sanki bir rüzgar ve bir su gibi aksın.

El taş atsa uzak kalır da yar gül atsa yareler beni

Akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır

Kımseye senı sevıyorum deme, senı sevıyorum sözünü kirletme.

Aradığın şeyin değeri, ararken verdiğin değer kadardır

Bir nar agaci var, bir de dar agaci, Namerde nar düser, merde daragaci.

Geri