Güzel sözler

alemin en hahpesini gördük sevgilinin en tüccesini hissettik her seviyorum diyeni adam zannettik

dagda 3-5 domuz sürüsü tutturmus bir kürdistan türküsü eline almış bayrak diye bi masa örtüsü soyu soysuz olan toprak senin neyine ite itlik yapıp kafa tutma beyne anlasa dediğimi sokaktaki ahlar haline duy ulan soysuz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!

bu hayatta tek güneşim sensin ya sıcaklıgınla beni ısıtırsın yada bir bulutun arasına karısır gidersin..

SeV aMa MeVsiMLi 0lmAsIn YazIn AcIp kIsIn SoLmAsIn

seni çook sevdim seviorumda ama sen anlamıosun meleqim

Herkes Anlayacak ki; Ari Sabri Olmadan BAL Yapilamaz. Ve Yine Herkes Anlayacak Ki; DERDI BAL OLANIN SABRI DAG OLACAK

qelen qiden Beni yoRmaz... qiden hiçBir şey Bna koymaz

sen sen olda kalp kırma

Kİmseye olduĞundan fazla gÜvenme beyaz gÜlÜn bİle gÖlgesİ sİyahtir

EĞer bİr kiz sana bu mektubu yaziyorsa sana aŞik demektİr sende bu sİteye gİrİp okuyor sana yazildiĞini anliyor ve heyecanlaniyorsan sende ona aŞiksin demektİr ve okuduktan sonra hala bİrŞey yapmadiysan salaksin demektİr

Senİ sevİyorum senİ sevİyorum gelmeceĞİnİ bİle bİle bİtanem

aşk meşk yalan tek gerçek oda ALLAH birgün herkes ölüp gidicek bu dünya yine boş kalacak

Herqün binLerce hayaL Kurarsın Hiçßiri qerçek oLmaz ~ Biqün bi qerçek yaşarsın Hiçbir hayaLe sığmaz

Eğer altın olduğunu düşünüyorsan bakırların arasına karışma, yoksa altınla bakırı ayırmasını bilen birisi gelinceye kadar aralarında kalırsın

gözlerim seyrediyor uzakları beni sevindiren ağlatan tüm acıları kendimce sesleniyorum ben kimimmmmmmmmmm yalanların içinde boğulan bir melek

yapıp keşke yapmasaydım demekmi daha acı yoksa yapmayıp keşke yapsaydım demekmi ?

"Ne insanlar gördük üzerlerinde elbiseleri yoktu, ne elbiseler gördük içinde insan yoktu

eğer biri sana seviyorum dese o kişinin sevgisinden şüphe et.çünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir

keşke elini tutabilseydim , belki bir daha bırakmazdım

yeni arkadaşlarını kaleme eski arkadaşlarını silgiye alma gün gelirde kalemin ucu kalbine batarsa silginin yumuşak şefkatine muhtaç olursun

Geri