Güzel Sözler

[TD="class: style21, colspan: 4"]seviyor sevmiyor kimse bilmiyor papatya biliyor oda gizliyor halime bakanlar durup ağlıyor açılıp konuşsan bana papatyam kabuk tutmuş dertlerin ortasındayım acımak acınmak istemiyorum açılıp konuşsan bana papatyam ayaklar altından kaldırsam seni başımın üstüne bıraksam seni açılıp kouşsan bana papatyam ( neşet dursun )[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]AGLAMA GOZ YASLARIM GUN GELIR sende unutulursun SEVDA diye verdigin gonul bir gun olur sen de avutulursun birak yuregini yanlizliga sessiz ruzgarlara savrulsun bir gun unuturum seni sanma SEVDAMmm sen benim kalbimin eenn derin YARASISIN...... Gonderen:A$k cicegi[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]en büyük aşklar kavgayla başlar hadi kalk sevgilim smacdawn yapalım[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]alamayı bilmeyen gözler semeyide bilmez[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]gok gibi temis sin aslinda bi cop tenekisi gibi pislik sin .maden rasko[/td]

[td="class: Style21, colspan: 4"]sen beden olsan bende ten dİrhem dİrhem sarsamsenİ sengurbet olsan ben Özlem dİrhem dİrhem ceksemsenİ...a.hazar[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Bu qece Kar yağıyor inceden ince Rüzgarlar esiyor serince ve squk .. Bir sigara yakıyorum efkarlanarak ............... Çıkıp karşıma sen geliyorsun. Saçlarına byz byaz kar taneLri düşmüş ... \"Gel\" diyorum duymuyorsun beni bir türlü Seni böyle hayal meyal yaşamak yoq mu .... Uzanıp tutsam diyorum incecik ellerinden Ellerim boşlukta kalıyor hayLLerim bu boşLkta kyboLuyoR inceden inceye .. - abduLLah eryıLmaz -[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Gitme Dur sevqLim, Braber otuRaLm ağLıyLım.. Elini göğsüme koy.. İçinde senin içim atanı bRaber pyLaşaLmm Ne yapsam Ne etsem bilmiyoRm Öyle seviyoRdumki seni NasL vaz geçerdiM.. Yanımda oLsan eLLerimi TutsaN.. ...Geziyorum şimdi sessiz sokakLarda Ne kaLbmin acısı geçiyoR ne vakit gecıyooR Bu SenSiz DÜNYADA ...[/TD]

Durmus saat bile gunde iki kez dogruyu gosterir (v.i.lenin)

Ask cok renkli bir cicektir ama yetistigi yer korkunc ucurumlarin kenaridir.(stendhal)

Sacma bir zamanin kiyisinda kurulmus yasamdan ne fayda beklenebilir ki gec olmadan gitmeli siyrilmali makamsiz umutlarla yanyana guzel bir yasam tasinmali berrakliklara...

Tasi delen suyun gucu degil damlalarin surekliligidir.

Askverdiginize pisman olmadiginiz sevginizdir..

Insanin insana verbilecegi en olumsuz hediyedir sevgi.

Basim diye ogunmeyin ne gelirse basa gelir diz duserse toprak ustune bas duserse tasa gelir.

Insanlar dikenler arasinda gulu gorup sevineceklerine, guller arasinda dikenleri gorup sikayet ederler...

Denizler yolculuga cagirir dururda beni gitmem, dusunerek geri donecegim gunu ben buyuk ruzgarlari severim buyuk olsun askim da, ozlemim de hepsi, her sey ve mahzun.

Gul ki ne dusundugunu bilmesinler...

Dusuncelerine dikkat et eyleme donusur! Eylemlerine dikkat et aliskanliklara donusur! Aliskanliklarina dikkat et kisiligine donusur! Kisiligine dikkat et kisiligin kaderindir!!

Siz izin vermedikce, hic kimse, kendinizi degersiz hissettiremez!

Geri