Güzel Sözler

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
beni sewmedigini soyldiler, YALAN dedim.beni aldattgni soylediler,YAPMAZ O BANA dedim ,o artik yok dediler bna,BEN ONUN ICIN WARIM dedim .simdi de o senin icn napti dediler.BIRSEY YAPMASINA GEREK YOK BENIMLE WAR YA O YETER ASK KARSILIK BEKLENTILERLE OLMAZ GERCEK YUREKLE SEWMEKTIR.♥ ♥ .!.[EbRaR].!.

Bize Mardin Ne Diye Sorarsanız.Bizin Şehrimiz Dört Biryanı Dağdır Zemini Kayalıktır İklimi Serttir İnsanı Merttir Erkektir Kötü Tanıtmiş Oda Felektir...

Kendini ne kadar uzağa gótúrúrsen gótúr Kalbin\'\' bende olduğu múddetçe, Sen benimsin ♥ >

Ellimi tuttacak olan, Göz Yaşlarımı durduracak olan, Güldüğüm zaman gülmesi olan, zor günlerimde beraber olan, İyi günlerimde paylaşmak olan, Hastalığımda yanımda olan, ölüm yatağımda yanı başımda olan, Arkadaşlık bunları olması gerek, İyi Ki seni tanımışım arkadaş!!!!!!!!!!!!!!

,,,gidişini içten aglayarak izledim,giderken arkana sonkez bak diye yalwarım,sewmiyorum artık gıttıgın o gunu sewmoyorum artık gıdıs saatını ıstemıyorum sensız olan hıcbıseyı, sen ol benm yeter:(((

Dünyayi tapinak yapanlarin en kötü alacagi haber ölümdür onlar ebedi ölmeyecek gibi inatcidir zenginlige fatma duran yazar

Erkek adam ağlamaz derler ya sakın inanma..! Erkek adam ağlamayan değil bir kadını ağlatmayandır...

Ben ne gidene kal derim, ne de Kalana git.. Giden yolunu, kalan yerini belirlemistir hayatimdA

Makyajın ve yüzünün güzelliği ile avunma yollarda güzeldir ama altından kanalizasyonlar geçiyor.

Neyleyeyim cenneti; Cennet dediğin 3 - 5 huri ve 3 - 5 köşkten ibaret bana seni gerek seni.

KİMSEYE DİYEMEM ; BU AYRILIK NEYİN NESİ Hayatı ruhsuz yaşayanlar hayata değil kendine eziyet edenlerdir. Sevdiğin seni sevmese de, gözleri seni görmese de, kalbi senin olmasa da bil ki senin içinde birilerinde bunlar vardır belki çok yakınında belki de imkansızdadır. YAZAN : gazeteci ferhat aydoğan

bir erkek susuyorsa endişelenmeyin her zaman ki hali ama bir kadın SUSUYORSA ölmüş olabilir köntrol edin:))))))))))

ben hergece gizli gizli aladım annem görmesin diye ben her gece seni düşündüm sensizlik beni öldürmesin diye ben her gece senle çıktığımı düşündüm rüyamda göriyim diye

Seni ben degil gozlerim secti, onlar sevdi onlar begendi. Sen benim degil onlarınsın gittiysen bana ne onlar aglasın...

yok mu ki bir ilaç derdime derman bu gönül yıllardır sana hayran

KraLı Kral yapan başındaki taçsa. beni ben yapan kalbimdeki aşktır.!!

Bazen sana da her şey rüya gibi gelmiyor mu?

Seni GÜNEŞE sordum ÜZGÜN dedi BULUTLARA sordum AĞLIYOR dedi GÖKYÜZÜNE sordum HÜZÜNLÜ dedi ŞİMDİ SANA SORUYORUM BUGÜN NASILSIN?

SEN GÜLÜYORDUN YA HEP GİDERKEN OLDUĞU GİBİ... ŞİMDİDE BEN GÜLÜYORUM SEVGİLİ BANA DÖNDÜĞÜN GÜN SENİNLE ALAY EDERCESİNE GÜLDÜĞÜM GİBİ...

KİMSEYE DİYEMEM ; BU AYRILIK NEYİN NESİ Hayatı ruhsuz yaşayanlar hayata değil kendine eziyet edenlerdir. Sevdiğin seni sevmese de, gözleri seni görmese de, kalbi senin olmasa da bil ki senin içinde birilerinde bunlar vardır belki çok yakınında belki de imkansızdadır. YAZAN : gazeteci ferhat aydoğan

Geri