Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Sen yol aldığım ilk gemi,durduğum son limansın,sen kokladığım ilk çiçek yaprakları titreten son rüzgarsın,sen duyduğum ilk heyecan beni ağlatan son sevdamsın.

dün gece yıldızlara senden bahsettim
sordum onlara
o beni sever mi?diye
yıldızlardan biri cevap verdi
sevmese de sevilmeye deger diye...

Bildiklerin yüzleştir hayatla ve sınamaktan korkma doğru ve yanlışı ozaman ayıra bilirsin ve ozaman anlıya bilirsin...

dünya derler adına darı kederdir .bu geliş bu gidiş hükmü kaderdir.

Görmeden görmek yaşamadan ölmek ve.....
sevilmeden sevmek
En acı şey olmalı...!

Başımı vurduğum taşlara yazık,yoluna döktüğüm yaşlara yazık,yerlere savrulan aşklara yazık,sana inanmakmı tövbeler olsun...

Hasretin bir yağmur gibi yağıyor üzerime
yokluğun engeller koyuyor bedenime
bir gün ay gibi doğsan gecelerime
mutluluğun adresi benide alırmısın
o sıcacık yüreğine..

Sensizlik sessizlik demek, sessizlik ölüm demek yaşarken ölmek demek seni sensiz yaşamak demek.Demekki yaşamak için sevmek sevmek için sen gerek , seni seviyorum

İnsanların bir kısmı istediği bir şey olmadığı zaman olması için umut beslerken, istediği gerçekleşenler daha sonrasını düşünmeye çoktan başlamışlardır bile...

Gül filizlendiği günden itibaren güneşe aşıktır her ne kadar güneş ayın görkemine kanıp gülünü unutsada gül asla yıldızlara kanıp güneşini unutmaz...

Senden uzakta hep birseyler eksik,
gönlümde derman yok inan bir nefeslik,
ne bir avuntu, nede biraz ümit,
Ne yapt1n bana nedir bu sessizlik...
içimde birsey aciyor sen gelince aklima herseyim..
Yerine sevemem, yerine sevemem...

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz. Unutma! sevmek daima beraber olmak değil, sen yokken bile SENINLE OLABILMEKTIR.

geceye inat gun agarmakta <br>agaca inat dal cogalmakta<br>bense sana inat seni sevmekteyim<br>inat da bu ya olne kadar sevecegim

Nerede bahçeler nerde sahiller hani buluşmalar nerde yeminler ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım bulutlar habercim yağmur gözyaşım

Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek.

Hasretin yüreğimde bir alev gibi büyürken. Hayalin içtiğim sigaranın dumanıyla birlikte sarar bedenimi. Ah deli yar sen yokken yanımda.

En güçlü fırtınalar bile bir çınarı deviremiyorsa, bu çınarın güçlü olmasından değil toprağa olan SEVDASINDANDIR.BEN ÇINAR SEN TOPRAK bu DÜNYAYA İNAT SEVİYORUM SENİ HEM DE ÇOK BİRİCİK SEVDİĞİM...

Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Çok Seviyorum

Ben Seni Unutmak İçin Sevseydim
Adını Kalbime Değil Güneş Çıktığı Zaman
Kaybolacak Olan Buğulu Cama Yazardım...

Doğacak günümün güneşi gecemi aydınlatan yıldızımsın.. günümün sevinci geleceğimin umudusun....AŞKIM....

Geri