Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

en büyük mutsuzluk sevgisiz bir hayat sürmektir, bundan daha kötüsü de sevdiğine seni seviyorum diyemeden gitmektir

Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasın.

Benden sorulur oldu dünyanın hali artık;insan ve toprak,aydınlık ve karanlık..Anladınya işim başımdan aşkın.Anladınya gülüm ben sana aşık olmakla meşgulüm...

Dünyada güneşin doğmadığından ateşin yakmadığından
suyun akmadığından şüphe et ama benim BENİM AŞKIMDAN ASLAAAA....

Olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şaşırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerinde olsam geliver yanıma güldür yüzümü

Yürüdüm dün gece yine yanlız karanlık sokaklarda ..esen rüzgara döndum yüzümü ve koşmaya başladım belki sana ulaşırım diye ...ama arkama baktım sen yoktun...bırakmıştın beni senden ve aşkından yoksun!....

Bir kelebek uçurdum sana doğru dağLarı denizLeri aştı seni buLdu yanağına küçük bir buse kondurdu hissettin mi? öylesine içten yürekten bir öpücük..!

Ne güç yeter ne dil seni anlatmaya ömrüm yetmez belki bie sen daha bulmaya geri dön bu yoldan ey deli gönlüm bu yolun sonunda sefil olmak var yaşarken ölmektir aşkın böylesi ölmekten daha zor sürünmek var

Böyle severken,deli gibi özlerken,onun için her derdi çekerken.
Gitmek varmi ?
Ayrilmak var mi ?
Söyleyin öyle kaçmak var mi ?
Duysunlar isterse,vursunlar ikimizi,yasaksa kime ne ? ÖLÜMÜM seninle !..

Kendi yalnızlığımı asıp boynuma, sürüyorum kendimi insanların arasına.İnsanlar ki kendi karanlıklarında çoğalmakta.Bir yüzde binlerce maskeyle diğerlerinin arasına karışmakta.

Hayallerin okyanuslar kadar büyükse ve sen okyanusun içinde bir kum tanesi gibiysen umudunun sesini dinle içindeki kıpırtının okyanustan büyük olduğunu hissedeceksin

Sensiz bir kuş gibiyim. Kanatlarından tutulmuş ışığı arayan,çırpınan.Işık sensin birtanem. Bense... özledim seni..

Yalnızlığa gömüldüğüm bir akşamda, güneşin geç doğduğu bir sabahta, her özlediğimde ve her ağladığımda, sıcak bir ele hasret kaldığımda yanımda olurmusun?

ayrılık sonum oldu yanlızlık ise ecelimmiş.Sevmenin bedeli kefeni giymekmiymiş sorgusuz,sualsiz,yasaksız,yanlışsız.Benden habersiz gidiyorsunya Sen gidersen şunu bil bende giderim senle.Yanlızlığım ,yorgunluğum sensizlikten.Son birkez yanıma gelsen Son defa son defa ne olur birtanem kollarıma alayım Son defa sevdiğim gözlerine dalayım.Son Defa Aşkım Son defa

bahtı karalım,yüreği yaralım
gözyaşım oldun,görmek için durmadan ağlarım
göremezsin gözyaşlarım içinde nasıl yanarım
karanlıkta kalmışım gündüzümü ararım.

Dost dediğin sevdimi yürekten sever sermayesi sevgidir dostluğu sarfeder böyle güzel sevgiler dünyalara değer dünyalara değecek dostuma yürekten sevgiler

Hayalini kurupta gerçeğinle olmadıktan sonra, seni özleyipte yanımda bulmadıktan sonra gözlerini düşünüpte bakmadıktan sonra cennetim cehennemdir.

günesim ol ısıt ama yakma<br><br>yagmurum ol yag ama ıslatma<br><br>rüzgarım ol sar ama savurma<br><br>sevebildigince sev ama aldatma

Artık ne farkeder bir gün çıkıp gelsende yanımdan hiç ayrılmayıp hergün beni sevsende gökten yıldız indirip kollarıma gül diksende benim için öldün sen yaşıyorum desende...

Deniz derya geçtim tükenmez bir yol seçtim kendime kendime yıllardır kanıyorum ben şimdi yanıyorum derdime derdime

Geri