Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

kül olayım mı

Dost vurulunca değil unutulunca kahrıdan ölür!!! Biz sevdiklerimizi kır çiçeği gibi avcumuzda değil kursun yarası gibi gönlümüzde saklarız...

sana bu satırldarı gurbetten yazıyorum.her kelimeye ismınle baslıyorum.anlakı herseyımsın.unutmak istermisin.kim kimi unutursa leyladan mecnundan beter olsun.bu bir beddua degil yeminimiz olsun.

Cesetimi agira meyhanesinin yilklanmis mahallesinde bulmuslar esim ve dostlarim gunlerce hic durmamis aglamislar cesetimi su yerine raki ile yikamislar mezarimda dua yerine ferdiden okumuslar ne orhan nede ferdi kimse bilemez derdimi sen soyle muslum baba nerden sevdim o zalimi!!!!

şu duvarlar hıçkırımı duysa belki beni anlardı
beni unutana söyle beni unutanı ben unutmadım
gönlümde bir ışık kalbimde bir umut bekleyecek
elbet bir geri dönecek ya dönecek
yada bu beden onsuz ölüüp

Sevdalım bana dünyada meleğimi tanıma şansını verdin çünkü artık biliyorumki meleğim sensin.

güller için de geçse de ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamaksa ölüm sen buna değersin gülüm

Eğer birgün kader seni benim kollarımdan alıp birbaşkasının kollarına atarsa seni dans ettirecek müzik benim ölüm marşım olacaktır...

Ya Sözlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Ya da Çok Özlüyorum, Ya Özlemek Çok Güzel, Yada Özlenen Çok ÖZEL...

Eger Birgün gokyuzunun Kara mahluk çizgisinde bir kırlangıç sürüsü görürsen bil ki kanaltlarımdaki butuk gülümsemelerle ıslak tebessümler benden sana Kalanlardır...

sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışıgı gibidir. sana yolunu gösterir ama uzakta ne oldugunu söyleyemez

Deniz Gözlüm benim senin için hazırım.Eğer ölüm gerekse ölmeye giderim.Yemin olsun seninim çocuklar gibi şenim.Deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim................

Sen beni sevdiğin zaman, ben bir yağmur damlasıydım.. yere düştüm göl oldum.. buhar oldum bulut oldum.. yani bir suydum ama ben hep sana susuyordum...

KaRaNLıĞıN oRTaSıNSa BiR YeRDeYiM
YaLNıZLıĞıN BiLe YaLNıZ KaLMaKTaN KoRKTuĞu
KoRKuNuN BiLe DeHŞeTe DüŞTüĞü BiR GeCeDe BiR YıLDıZ KaYıYoR Ve BeN... SeNi DiLiYoRuM

VAR mı CESARETİN

aşka BAK şimdi

KALBİME paramparça

GÖZYAŞLARIM karıştı YAĞMURA

damla DAMLA sevdan KANIYOR

yüreğimde HALA kokun

Geri