Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Zorlukları karşılamanın iki yolu vardır; ya zorlukları değistirirsiniz ya da zorlukları çözmek için kendinizi

Yıldızlara bakarmısın geceleri ve sayarmısın kayıp gidenleri insan sayısında yıldızlar varmış ölünce insanın yıldızıda kayarmış sende bir yıldız tut o ben olayım sen şarkılar söyle ben parlıyayım bir gece ansızın yıldızım kaydığı zaman sen hayatına devam et ağlama ardımdan

Seni bulmaktan önce aramak isterdim , seni sevmekten önce anlamak isterdim, seni bir ömür boyu bitirmek degil sana hep yeniden başlamak isterdim.

Başımı vurduğum taşlara yazık,yoluna döktüğüm yaşlara yazık,yerlere savrulan aşklara yazık,sana inanmakmı tövbeler olsun...

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın Bitanem!..

Özlem duyulan bir sevgili her gittiginde özlenmeli özlem duymadan sevmenin yok ki zaten bir degeri.

Sevmek, sevdiğin insandan faydalanmak değildir. Onun mutluluk ve saaadeti için bir şeyler yapmaktır.

Bak ağlıyorum kaderime. Yeniden yazamam günahım ne. Düşüyor çığ gibi üstüme yaralı kırgın ümitlerim. Can özüm söyle adaletin ne veremem seni kimselere olmuyor gülüşünü görmeden son dileğim koynunda öleyim.

Bir gün duyulur ölüm haberim etrafa dağılır kanlı bedenim bir ibret olsun herkese kaderim pişmanım sevgilim bırakmıyorlar

Umudun içinde yaşayıp giden anıların altında ezik büzük bir mor menekşe. Sevginin bulutunda yaşanılıpta gidilen yolun en ağır damgasıdır ayrılık.

Bir kıpkızıl güneşin önünde mavi bir yelkendir hayat. alır ***ürür seni bilinmeyen derinliklere, sevda mavidir, mavi ise umut; sende yüreğini mavi tut.

Kalbim Sana Ulaştığında Ben Çok Uzaklarda Olacağım Sen Beni Göremeyeceksin Ama Ben Senin Her Zaman Yanında Olacağım Çünkü Bu Beden Ne sensiz Nede Kalpsiz YAŞAYAMAZ BE GÜLÜM...

isyanım yanışıma ölüm bile susuyor,
ardına dönüp giden senmisin a kadın,
gururum yere düşer yeter ki bak yüzüme
üstüme basıp geçme yar

anlayamadığım okadar çok şey varki
mesela aşk
aşkı tuhaf kılan
kaybedildiğinde bulamayacağını bile bile aramak mı
yokse bir alışkanlık haline gelmesinden korkmakmı

Künyeme kazıdım ölü doğmuş düşlerimi bana dokunmayın ruhum boğuluyor geceleri.

Haykırsam duyulmaz feryadım ey biçare gönlüm yapayalnız kalmışım bütün bir ömür bir günüm,bir değil,bin dertle geçti;tükenmeyen dertlerle sabrım tükendi...

Gülü cok sev,sev ama sakın hapsetme,çünkü nemiyle ıslandığın gül bir gün görmediğin dikeni ve kuruyan yaprağıyla yüreğini sızlatabilir

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı ben seni bugünde sevmeyeceğim çünkü ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek

bir gül yaprağı değilmisin sen sende solacaksın
bahar yağmurları akacak gözlerinden dineceksin
kanatlarımdan kopan bir tüy gibi yere düşeceksin
bir gök kuşağı uzanacak benden sana bineceksin
eteklerine yıldızlar dolacak YÜRÜYECEKSİN GİDECEKSİN....

Sen rüyalarımın kızı. Saçlarımı ıslatan yaz yağmuru, rüzgarın alıp ***ürdüğü dönüşsüz kuru yaprak gibisin. Hayatta bir çok aşk yaşarsın. Fakat bir aşkı hiç unutmazsın. Yıllar geçse tekrar beni sevse dediğin bir aşk. İŞTE O SENSİN

Geri