Hayatınızda CS için yaptığınız En yararlı işler [??] acaba kim yapmıştır :D

dawk tmm kralsın " Sevinsik yavrucak boşverin sırıtıverin." Haklısın Sakin Ol Şampiyon .D

tmm hacı forumun ortasında bana tantana yapma :D kim kralım dedi soruyolar bende sölüyorum :D:D alla alla ne gıcık adamlarsınız ya xD

Counter Strike oynamak ali ve hasib gibi küfür etmektir :D
Bence ghost alanlar nadiri zengin ediyor buda onun yararına :D

Yorum editlenmiştir.

Konu için TeşekkürLer

Ne yaparsak yapalım kazanan Valve Corporation :)

Aga ben cs 1.5 de kendımı baya geliştrdkden sonra Skin falan Filan Cs deki kardslerim yararlansın die hersyi yaptım. sanırım paylasım hariç. Sadece Cs deil genel alanım programlama domain host domain trojen turkojen truva keylogger. o bu Artk almanyada Yasıyorum 1.6 gectım (: En Faydalı Yaptıqım Sey de türkiyedeyken Cck Wardı Ufak ustu bası Yırtık Cadeyim Msamn yannda benı ızlıo Son Paramla onada Msa actrmstm cok mutlu olmstu kereta Cs oynadktan sonra :)

Şimdi Gh Die Bise cıkrmslar Sxe Yi kıracam :D

valla cok baglımlısıydım bır tatıle cıktım 2 hafta gırmedım sımdı geldım csye gıresım gelmıyor :D

oyunu oyun ıcın oynadım zevk ve eglence ıcın benım gıbı olanlar tavırları v.s bellı edıyor ztn kaynatmak ıcın oynadım real hayatmla karsılastırmadım ama cs de ne halt varsa yaptm :D

bu kadar saçma sapan konu olur ya cs işte altı ustu oyna geç eğlen geç niye bişey yapayımki oyun için? niye hayatımı vereyim ki hey allahm ya bide benim bildiklerim kadar bilen çımaz demişsin lan benim unuttuklarımı suan sen öğreniosundur eminim...

bu kadar saçma sapan konu olur ya cs işte altı ustu oyna geç eğlen geç niye bişey yapayımki oyun için? niye hayatımı vereyim ki hey allahm ya bide benim bildiklerim kadar bilen çımaz demişsin lan benim unuttuklarımı suan sen öğreniosundur eminim...

Sen bu Zeka ile devam et :D millet yurt dışında milyarları cebe indiriyor :D sen hala uyu, Bizim millet işte ne beklersinki :blink:

İNŞALLAH bi önceki yorumum editlenmeden okudun bir daha yazmıyacam arklarım zor durumda kalmasın diye...

İNŞALLAH bi önceki yorumum editlenmeden okudun bir daha yazmıyacam arklarım zor durumda kalmasın diye...

Yaz Bakalım bir daha ne yazmışsın görelim ?? Delikanlılıkmı yaptın ki :closedeyes: ARkların zordurumda kalmasın neden benden mi korkuyolar acaba :D

Yaz Bakalım bir daha ne yazmışsın görelim ?? Delikanlılıkmı yaptın ki :closedeyes: ARkların zordurumda kalmasın neden benden mi korkuyolar acaba :D
editleyen arkadaşa sorabilirsin koç destan yazdım bir daha cevap bile veremeyecwk hale geldin...

Geri