Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Değişeceğim" sözü ilişkilerimizi düzeltmekte kullandığımız bir bozuk paradır

bir dilbilgisi gereği sen ben olmaktan çıkıyorsun. çünkü yoksun dışarıda ve işlenen tüm fiiller içimde. bilmiyorsun; bağlaçları döküyorsun gözlerime. sen, ve o, ve şu kalıyor harflerim... *** oluyorum, ***sin sen diye bağırıyorlar mektuplarıma... başımı okşayan kadınların parfüm kokularında terliyorum. sen kokuyor üstü...m başım, dinim, kitabım, allah'ım, bütün yaşamım sen kokuyor...

göğüs kafesinde molekülleri ayrışabiliyor mu dudaklarımla bıraktığım kokumun? onca dişi dokunuşun arasından seçebiliyor musun parmak uçlarımın masumiyetini? sessiz çığlıklarıma hapsettim ruhumda bslenen şeytanı senden saklamak için, nefretimi sen görmedin, hıçkırarak ağlayan küçük kızı sen görmedin, kimyasala bağlanıp *** bi yalnızlığa esir düşen keşkelerimi sen görmedin, cehennem ateşi gibi yakan günahkar dokunuşarımı sen görmdin.... sen geldin avuçlarım gülümsedi...

diliyorum, yalvarır haldeyim... keskin bir kılıcın içimde, bütün vücudumda gezinişini hissedebiliyorum ve bu haldeyken dahi gülümseyebiliyorum sen beynime, ruhuma dokunduğunda. her şeye rağmen bu acıya, yan yana gelebilmiş olmamıza, o tesadüfe sonsuz teşekkürler. ve hâlâ elimi göğüs kafesime koyduğumda en hızlı çarpan o şeye sahip tek canlısın sen..!

insanın objektif olup tüm şikayetlerine rağmen, o tesadüf için teşekkür etmesi kanaatin göstergesidir. kanaat ise mutluluğun anahtarıdır.

Ve sen de ürkek bir gecenin, heyecanlı yağmur damlası gibi tertemiz bir yürekle dokundun yüzüme... Heyy beynimde çırpınan şu belirsizlikler ; Gitmenize bile gerek yok! Artık sizinle yaşamaya alıştım ve engel olamazsınız benim umut hamleli nfesime...
çünkü; Bazen uygunsuzluğun sınırlandırdığı zamana bile aldırış etmeden, sesini benden esirgemeyecek BİR'i var...

Gökyüzüne bak! Her sabah yeniden doğabilecek kadar çok umut var...

serbest şizofren düşüşler, görüyorum yokluğu bak...

paraşütle atlamak istiyorum... ama paraşütüm açılmasın.... ruhum geride kalsın,belki canım yanmaz!!!!

serbest vezin sembolik şizofrenı. .
Dünya boşluktaki sesin genişleyen ritmine karışacak
Yabani aşklar adına kutsuyorum seni insan başlı yılan!!!

koşulsuz nedensiz beklentisiz değiştirmeden ehlileştirmeden hatta kendine rağmen insan sevebilir mi birini?..

Gitme' demiştım demek istemem sana...vakit geç olur pişmanlığına..

Ve...sen benim ómrúmún meçhul sonrası.

yalanın en çok acıtanı yalın olanıdır.çünkü doğruya çok yakındır..

Sen bir evet deseydin,ben nelerden geçmezdim..

Sen nefretle sevdiğım bir kalp ağrısı.

Güzeli güzel yapan edeptiredep ise güzeli sevmeye sebeptir...

Aşkın ayrılıkla akraba olduğunu yeni öğrendim, bu ilişkiden doğan özürlü bir çocuk yalnızlık..

Her suskunluk
Bir iç kanamasıdır ilişkilerde

Ve ‘sanayi devrimi’nin yaşlı

Ve yorgun tanrısı
Serbest piyasayı yaratıp
Dinlenmeye çekildiğinde de
Tanrı yerine

Geri