Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzansam çocukluğuma dönsem derinlerde gizlenmiş yaralarımı görsem bir bıçak yarasıyla acısız kalsam oyunlar oynasam sahnesiz maskesiz kumdan kalelerime dalgalar vursa kağıttan gemilerimin tayfası olsam yıldızımı okşarken bir uçak geçse düşü...mden avaz avaz bağırıp sesimi duyursam ah çocukluğum camdan duvarlarım portakal çiçeği kokulu heyecanlarım kuş tüyüydü düşlerim umutlarım hani nerde arsızlığım umarsızlığım heyy uçak hey uçak uçak beni de al beni de buralardan ***ür nereye gidiyorsan beni de al beni de uzaklarıma ***ür uçak güzel uçak büyük uçak uçağım.

yine böyle bir sonbahar sofrasına gelecektir beklenen. aziz olacaktır, kutlu olacaktır . elbet. bir gün. mutlaka...

O kadar çok hayal kuruyorum ki hayalimi gerçekleştirmek için hayalime ara vermem lazım.

Ruhunu Geceden Dışarı Çıkardım. Kalbime Dokundun , Ruhuma Dokundun, dudaklarından öptüm ve ellerini tuttum, yatağını ve rüyalarını paylaştım, seni iyi biliyorum, korkularını da iyi biliyorum, Kendimi Suçlu mu Hissedeyim Yoksa Kaşlarını Çatmana İzin mi Vereyim? Umursarsan sadece senin için burdayım. Evet Gördüm Sarhoş Olmuştun, AŞK SARHOŞTU kötüyüm, çok kötüyüm ben bebeğim... SENSİZ YAŞAYAMAM...! Güle güle aşığım, güle güle arkadaşım..

geçecek mi bunlar? herkes gibi olabilecek miyim? bu anlamsızlık sen geldiğin için bitecek mi? seni sevdiğimi bir gün unutacak mısın? bir gün beni unutur musun?

öyle bir boşluk bırakmıştırki gittiğinde, geldiğinde o bile dolduramayacak bu boşluğu...

Sende olduğumu hic bilmeden solucaksın hayatı..Gözlerinden silinicem bi gün dudaklarından..Sözlerinden..hafızandan da..Bu dünyaya ait bir deyimle unutucaksın..Ruhu bedenine tutsak kalmış bu dünyaya ait olmayan bi kadını,bu dünyaya ait oldugunda unutucaksn

saklandığım delikten çıktım. buradayım, karşınızda. yoksa hep burada mıydım? bir nehrin hız sınırı aştığı noktada, içimden fırlamak için, o titreyen ellerin desteksiz telaşını yenmek için sürekli sarsıntılar yaratan ruh halimi de alıp geri geldim...

Hapşurduğunda
"Çok yaşa.." deyivermiştim..
Burnunu silip döndü
kırmızı gözlerle ona
çok yakışan bir yanıt verdi: "BAŞBAŞA..''

”ben bir aşk yaşadım. sahiciydi kalbim; ölümüne güzel bir hayat kullandım. üçüncü kişiyi, yani senin aşık olduğun o insanı sana olan bağlılığımla kutsadım.
onun da belki üçüncü kişisi vardı; üçüncü kişilere düşkün. toplam milyarlarca ilişki; milyarlarca ihanet ve tutku; bir tanesini kendime ayırdım;
seninle onu, gitmeniz... için ansızın serbest bıraktım.”

puz seçerken gösterdiğimiz özenin yarısını sevgili seçerken de gösterseydik,
bu kadar kelek aşklar yaşamazdık.”

Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı.

adam adadı aklını. adaktı aklı. onun olamazdı. adam büyük sevdi daha önceleri. severken duygularını adadı. onun olamazlardı. adam cesaret etti olmayacak şeylere. olmayacak şeyler olurken cesaretini adadı .adam doğruyu söyledi. doğrularını söylerken dürüstlüğünü adak adadı. söylemiyordu artık doğruyu. adam sesini adadı.... konuşamazdı. ne dürüst olduğundan emindi adam ne cesaretinden. aklı duygusu adaktı. kız adadı daha önceleri büyük adadı. akıllanmadı duygulanmadı konuşmadı adam. adam kızın olamazdı. adaktı.

Çocukluktan
kalma bir alışkanlık olsa gerek seninkisi! Sakız çiğnemeyi çok
severmişsin küçükken.. Şimdiler de tüm aşkların 'şıp sevdi'

Beraber cennetten kovulduk - ta buralara geldik, nerdesin Dünya hapishanesinde bir tek sana güvenirdim, kimlesin . . .

Düne ait herşey bugünü anlatır, özdeyişlerim bundandır. Gözlerimi açıp pembeleri uğurlasam, değişir mi hayat bilmem?

"Su alıyor insanlığım, batmak üzereyim!"......

Göremedigim heceLeri kullanıyosun sen ,
Canı nı yakıyosun başka mesepLeri agzınDa tutarak ,
Canın yandıgnı sende biLiyosun demek ki susuyoRsun !

Büyüyünce ne olmak istiyorsun ?
_Mutlu...
_ Öyle değil, sen sorumu yanlış anladın sanırım ?
- Hayır, bence sen hayatı yanlış anladın...

yol
olan ihtimallerin beynimdeki bit oluşumunu seziyorum. bir bitin, bir
itin üzerindeki zıplayışından farklı hiçbir şey yok... kaşınıyorum,
öyleyse ben bir it'im...

Geri