2
EXE RANK
ApocaLypse
Fexe Kullanıcısı
S.a Arkadaşlar Öncelikle Ben Size Birşey İtiraf Edicem...Dün Ben Wall Buldum Ve Denedim Çünkü Artık Cs'den Sıkıldım Zaten bırakmayı düşünüyodum 2 map oynadım siLdim .. Nedenmi ? Ben Kendime güveniyorum bileğime güveniyorum herkez bana güveniyo kimsenin güvenini boşa çıkarmam
Özellikle dün Osman dediki yani qosson ben burağa güveniyorum burak öyle şeyler kullanmaz itiraf ediyorum 2 map boyunca kullandım sonra siLdim zaten hani ben hep derdim ya bileğinizle oynayın her zaman arkasındayım bileğiminde
bence aranızda 3d kullanaız varsa bu yazdıklarımdan ders aLsın bakın kardeşlerim tamam sonuçta bu bir oyun ... hile açsan nolur açmasan nolur kişiliğinmi değişcek 3d açsan ? ama bakın eğerki bu oyunun bağımlısıysanız cfq dir 3d dir sakın kullanmayın
bileğinize güvenin kendinizi geliştirin dediğim gibi benim 3d dir cfq dir hiç işim olmaz her zamanda söylemişimdir cfq bana yaramıyo zatedn ben en iyi def kasıyorum... dediklerimi dikkate alın
hiç bir zaman hile kullanmayın eskiden böyLemiydiki bu oyun
nadir gibi ********ler ortaya çıktı oyun moyun kaLmadı.kaçtane arkadaşımız oyunu bıraktılar zaten biliyozki oyunu gerçekten bırakanlar oyunun en temizlerindendir
zaten bende bırakmayı düşünüyorum artık ara sıra girerim ama çok nadir ... zaten artık böyle çok nadir griyorum dediğim gibi bi tek dün 2 map oynadım siLdim zaten varsa sizde aynısını yapın kullanmayın unutmayın örnek bi gün cafede cs oynucaksanız o bilek size lazım olucak 3d le cfq oynuyamıcaksınız
ne kinq ler var millet hep övüyo default temiz oynan kinq çok az var türkiyede
yok kes sadece watch falan alayı hile biliyoruz sexafondur falan bakın bişi diyimmi ben bugune kadar en iyi en temiz tanıdıgım adam osmandır yani qosson
ve bu aralar en sevdiğim kişilerden birisi benden yaşca büyük Olsada
Dersinizki bunu neden yazdın sakLasaydın ben diger ezikler gibi değilim
hileyle iyi oynucagıma hilesiz kötü oynamayı tercih ederim 
İnşallah yazdıklarımı dikkate alırsa sizde ders çıkarırsınız bunlardan