HerKes KEndinin Dezavatajını Sölesin.. !

sabırsızım 3 5 kişinin arasına atlıyorum 1- 2 sini alıyorm ama diqerleride bam bam :) bide silah qördüqümde koşup hemen silahı alıyorum demeye kalmadan dadaaaan :D

benm dezavantajım benden kaynaklı deil pinqden kaynaklı :D adamın karsısında pinq fırlıor ölüorum tabi bu arada pc kırasım gelio :D

Cok sabırsızım kendim hemen önden adamların içine fırlıyorum ve olur olmadık yerde duck yapıorm

Valla Bekleyenlere Uyuz Oluyorum Ordu Gibi Hemen Basak Istıorum NE Yazıkkı Sadece Ben Yapıorum Bunu ;)

bot Gibi 2.5dk Map Sürecinde Base Duranlar Var Awp ALıp zoom Bekleyenlere Ayrı 1 uyuz oluorum :D

Duck Zamansız Attığını Düşünmüyorum x) Seri. Gerektiğinde Atıyorum. (:

Bu Kadar ;)

1- Sabırsızlık
2- Rush
3- Zamansız duck
4- Zamansız Mermi Değişimi

Cok siLahLa 0ynuy0rum :]

Bi Dezavantajımı görmedim cs'de fakat bi kaç arkadas söylemiş eyilmek benim dezavantajım diye
aksine uzaktan sikarken ve birazda bilek varsa eyilmek cok daha iyidir ve aniden eyilmek çoğu zaman ölmeni engeller cogu zamanda hs yemeni kolaylastırır :)

Ehehe Bn de adamla catısırken duck yapıodum.. xDé Ama artık yapmıyorum.. duck u shıfte aldım walkı ctrl aldım. 1-2 gun boyle oynadım ve artık alıstım (=

benim dezavantajım sürekli Silahla oynamam.Q tuşuna basıp sürekli silah değiştiriyorm.tam silah değişirken adam cıkıyo karsıma

şarjörde mermi 29'ken bile değiştiriyorum:D,birde kankamı csde vuramıyorum silahı üstüne tuttugumda ismini görünce:D:D:D

pusuyom kimse gelmeyince cıkarken arkadan vuruldugum cok oluyo :D:D sabırlıszlık xD

bazen super ses kasıyorum bazende berbat :D

Hiç beklemem direk dalarım Beklesem aslında baya bi adam vurucam ama bekleyemiyorum. :)
Bide Sürekli duck ataarak yüyürürüm buda mouseye hakimiyeti azaltıyor. :D

a$ada 30 mermi yazmayınca rAAt edemıyo hemen degıstırıyom 29 oLsa biLe :D Bide eLLerimin terLemesi eLimi siLerken oLuyo m:D

Aynenn Şu Ellerin Terlemesine Katılıyorum .D
2-3 Haftadır Ellerim Çok terliyo Havalar ısındı Mouse'yi tutamıyorum kayıyo :)

Konu Güncell .. !

zamsız duck ama duck ypmadan yureyımıom :D

ctrl le ypınca koly hs yıyom bıde =)

sabırsızlık sesı kasıorum adam tuzagıma dusecegı zaman cıkıorum hemen

silah alınca silah-bicak-silah-bicak yapıyorum adam vuruyor :D

Geri