Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabırsızım 3 5 kişinin arasına atlıyorum 1- 2 sini alıyorm ama diqerleride bam bam bide silah qördüqümde koşup hemen silahı alıyorum demeye kalmadan dadaaaan
Bi Dezavantajımı görmedim cs'de fakat bi kaç arkadas söylemiş eyilmek benim dezavantajım diye
aksine uzaktan sikarken ve birazda bilek varsa eyilmek cok daha iyidir ve aniden eyilmek çoğu zaman ölmeni engeller cogu zamanda hs yemeni kolaylastırır
Ehehe Bn de adamla catısırken duck yapıodum.. xDé Ama artık yapmıyorum.. duck u shıfte aldım walkı ctrl aldım. 1-2 gun boyle oynadım ve artık alıstım (=
Hiç beklemem direk dalarım Beklesem aslında baya bi adam vurucam ama bekleyemiyorum. Bide Sürekli duck ataarak yüyürürüm buda mouseye hakimiyeti azaltıyor.