Herkez Baksın

0
EXE RANK

exjonerss

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
exjonerss
BeyLer 1.5 bıraktım herkez hakkını helal etsın iyi kötü günlerimiz geçti 1.5 oyunculuk kalmadıgı ıcın 1.6 gectim hakkım olan kısıler hakkını helal etsin 1.5 dekileri özlücem arada sırada yanınıza gelırım sımdıden tesekkurler.

kardes 161.202:2012 ts qelsene bi bisey konscam

özlücez mete seni 1.6 da basarılar :)

sa0l gorkem abı bende sızı ozlucem unutma clan kurcaz 1.6 :D

realde başarılar.

1,5 hakkını yememek gerek bende 9 sene evvel cs ile tanışmamda büyük bir rol oynayan sürüm.... henüz online değilde yeni olduğum için botlarla oynardım :D hatta silahların sayılarını bile alır kağıda yazardım 1-1 1-2 1-3 1-4 2-1 2-2 vs. ki unutmıyım diye :D sonradan sonraya açıldık. profesyonel değilim ama ezikte değilim :) orta şekerli kahve gibi bişey :D

partol konuyla alakasız .:D

partol konuyla alakasız .:D

Yanlız o Partol değil Portal Önce Yazmayı Öğren. Bu Site Bana Sınırları Kuralları Aşmadan Her Konuya Yorum Atma Hakkı Veriyorsa Bende Bunu Çatır Çatır Kullanır Sizde Öle Bakarsınız. Zaten Ben Sizlere İtibar Etmiyorum. Boş Beleş Dolma İnsanlarsınız 2 Dakika Adam Olamıyorsunuz. Bu Yüzden Sana Yazarak Kendimi Yormak İstemiyorum.

Yanlız o Partol değil Portal Önce Yazmayı Öğren. Bu Site Bana Sınırları Kuralları Aşmadan Her Konuya Yorum Atma Hakkı Veriyorsa Bende Bunu Çatır Çatır Kullanır Sizde Öle Bakarsınız. Zaten Ben Sizlere İtibar Etmiyorum. Boş Beleş Dolma İnsanlarsınız 2 Dakika Adam Olamıyorsunuz. Bu Yüzden Sana Yazarak Kendimi Yormak İstemiyorum.
Forumda geçirdiğin herzamanın olaylı üslubuna daha dikkat et konuyla alakalı gereksiz postlar kasmak forumun verdiği hak değil aynı zamanda üslupsuz konuşmak ve insanlara ders vermek.

Geri