Heroe Turc`s # `BlackLevis orj cFg parayla sATTıgı :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TahaxD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu CFg yi parayla alan kımLer var la qweqweqw ;)

kardeşim ben acıyorum fakat direk csnin ilk giriş ekranına atıyor beni? sebebi nedir ?

kardeşim ben acıyorum fakat direk csnin ilk giriş ekranına atıyor beni? sebebi nedir ?

kardeşim sxe den dolayı olabilir sxe kapat aç olmadıysa bilmiyorum bende öle bişey olmadı consolamı atıyor
yoksa direk cs kapanıyor sölersen daha net bir cevap verebilirim Tşkler

Sen bir Aslansın hoPPaa :D:DD s1rf sana rep için bir profiL daha açasım qelDi :D:D

teşekkürleRRRR

bayıldım o derece harika müthiş doğaya aykırı ötesi olağanüstü bişey bence

sağolasın qL

[quote="WADE #3 |]sağolasın qL[/QUOTE]

eyw koc

bayıldım o derece harika müthiş doğaya aykırı ötesi olağanüstü bişey bence

:D:D:D eyw kardeşim böle yorumlar ve + rep lere göre daha ii cfg ler tanınmış kişinin cfg lerini sizlere sunacagım

sizde hakkımı verim TeşekkürLer ..*

Teşekkürler.

[quote="~exceptioN']Teşekkürler.[/QUOTE]

eyw kardeşim hayrını gör :D :)

sen bu cfg yi parayla alcaksın ve buraya koycaksın :D yeme bizi fake bu ...

sen bu cfg yi parayla alcaksın ve buraya koycaksın :D yeme bizi fake bu ...[/QUOTE

birincisi : ben parayla almadım arki aldı bana da aTTı ikincisi : herkezi kendin gibi sanma ve bizi kendina karıştırma

Nb ye canımız FeDa :sneaky2: üçüncüsü : madem fake oldugunu kesin bir yazıyla yazıyorsun fake olduguna dair

kanıT gösTer :sneaky2: dördüncüsü : Fake oldugunu düşünüyorsan indirme :) Ve Beşincisi : Madem Fake oldugunu düşünüyorsun ve kesin bi yazıyla yazıyorsun mustafa kardeşimize sor bakım fakemi deilmi oke hade bakm :sneaky2::sneaky2:]

Denemeye değer diyorum :)

Geri