Heroe Turc`s # eSky ~` orj cFg attığın HS ;)

cfg nasıl ? :D

• güzel cfg saglam:D

Oy: 110 65.5%
  • bune böle hiç güzel degil :D

Oy: 58 34.5%

• Kullanılan toplam oy
    168
Güzelmiş, sağol

Cfg i payLaşan arkadaşı tanımıyorum ama saoLsun orjinal tek kuLLandıgım cfg yi payLaşmış Sana geLince oduncu adın gibi kendinde odun ve gurursuz bi insansın ben cfg bırakalı epeybi zaman oldu biz siz gibi otur tara duck kinqleri degiliz senoynalara girsen beni ve clanımızdan epeybi kişiyi görebilirsin boş boş konusupda insanların konularını kendiniz gibi piSLetmeyin deFim def olmasam duckda kapatıp vs atmazdım...

kardeş ben sadece senin cfg paylaştım esky suan cfg ile kasıyom demedim ama adam 0duncu işte :D beni de sen zannetti galiba yoruma bakarsak anlaşılır zate neyse bilgi çin sagol ..! k.bakma cfgnide izinsiz paylaştım ama def. kastıgını duydum ondan paylaştım bide herşey cfgde olsa elalem king dolardı :)

Gayet güzel cfg ellerine sağlık.

kardeşimm süper bi cfgg sadece bilek gerekiyo oda bende var :))))

yha kardesım dalqamı qecıyon bu en az 2 kere paylasıldı tekrar tekrar paylasacanıza esky nın yenı cfg sını paylassanız daha yararlı olr ama neyse yıne emeyıne sayqı ++++

yha kardesım dalqamı qecıyon bu en az 2 kere paylasıldı tekrar tekrar paylasacanıza esky nın yenı cfg sını paylassanız daha yararlı olr ama neyse yıne emeyıne sayqı ++++

olm zate sen bunu indirmişsin bi daha paylaşılmadı konunun devamı eski yorumlardada senin ismin var bide 2.cfg si diye bişi yok son yorumlara bakarsan esky kendi dedi tek ve orj cfg diye hade qq.

Teşekkürler.

exec My.cfg yazdım uygun yerinde cfg.OkAn diye yazı geçiyor hep sorna konsol kapanıyor birdahada konsola girmiyor mecbur oyunu kapatıyorum çözümünüü özel mesaj ile belirtirmisiniz ?

teşekkürlerr

ağa paylasım icin tesekurr etım repde verdim ama sağlam değil yinede sağol

Geri