Heroe Turc`s # Team voL2 MMOOVVİİEE İYİ SEYİRLER

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLiente.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eyw beyler saolun yorumlarınız ıcın

quzeL oLmus seRhatım baSarıLar :) vıdeoda emege gecen herkezın elıne saqlık :)

tebrikler güzel olmuş....

güzEL oLmuş hacıı :D Ayrıca Serhat o benm adıma Acılan konudaki ss baksaydın :) taqında yanlıs oldugunu görürdün dEf kastıgımıda unuttun heralde :)

Owhhh sheetsss laedri nie sövüyo sana :D
bu arada süpermiş vurşLar eskisinden very very goot :D

güzEL oLmuş hacıı :D Ayrıca Serhat o benm adıma Acılan konudaki ss baksaydın :) taqında yanlıs oldugunu görürdün dEf kastıgımıda unuttun heralde :)

evet muratım ben ss ye bile bakma geregi hissetmedigimden socl sw ye girerken cfg den dolayı fln atıyor sandım. ancak arkadas o kadar saf ki nicki bile yanlış yazmış aklınca oyun yapacak bosver beyin yaşı 10 olan cocuklarla ugrasmaya degmez : )

Su Jok3r kardesı Coq Beendm Ama Sızde İisinz Ama Oo Herif Coq Hsma Gitti .)

http://www.netbilgini.net/clan-tanitimi/79567-heroe-turc-s-team.html SerhaT sen o kadaR yaLancı bı Adamsınkı buyrun Link bide Adamın Tagı bıze deişik soluon aL sana adamın dieR tagı Siz Anca bole kendınızı kandırın

dostum Senn derdin ne hayırdır ne kuyruk acın war ? O aLdıgın SS iLe benm Videodaki ve İmzamdanki taqıma bak botLuk yaratma b3n deF kasarım git kime sorarsanda sor kapiş :) Yorumunuda duzgun at KirLiLik yaratma Yol aL hadi....

Ha bu arada daha demin bi arkadas konu acmıs Heroe Turc`s # esKy hile diye sw girişinde hile diye atıldı yazmıs. o konuya gelelım ss'ye simdi baktım ve Hangi akıllı arkadasımız yaptıysa Tag yanlıs alınmıs Heroeturc`s # esky die nickle girmez bizim 7 aylık oyuncumuz bari kolpalık yapıyorsun nicki dogru al arkadasım orjinal nick Heroe Turc`s # eSKy`~ şeklindedir nicki bile yanlış yazmısınız.Böle oyunlar yapmayın bize : ) Hadi forumda coluk cocuk cok biliyorum ancak moderatörler sagolsun gerekeni yapıyor ok by : )
[/QUOTE]

bizim bir sözümüz var bizi bilen bilir bilmyen örnek alır ne dıyelımkı ? clanımı lekeleynler utansın

SevıyeLı Yorumlar , Tartişma Yaratmayın Aksi Taktirde Kilit

tamam tartısma yok. tartısma yapıcak arkadaslar msnden ekler derdini anlatır konunun güzelligini bozmadan devam. tskrler

Güzel olmuş teşekkürler

Öncedende tanıdıgım için kötü bi sonuç çıkıcağını zannetmiyrm çıkmadıda... :)

Torq Destegin icin SaoLasın :)

Neden bomba lar atarken gorunmuodu aimbot vardı 8.7 de onu gibiydi aynı !!!

Geri