~Heroe Turc`s vs eX * JuqaDores `. Oyuncuları.

1
EXE RANK
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
discord.gg
~0duNCu*
Evet arkadaşlar ilk vsleri capcupla blacklevis yapmaya başlamıştı bizide çağırdılar ve bizde birden vs nin içinde bulduk kendimizi işte buyrun sonuç ortada başlıyalım.

eX * JuqaDores `. Capcup Akanzy :)

eX * JuqaDores `. ~0duNCu* Akanzy :)

İlk Round Vs'si 9-6 Bitmiştir. İlk Round'uda Ben Aldım SS almayı Unutmuşum. Buda II.round SS'si buyrun arkadaşlar.

eX * JuqaDores `. ~BaLyoZ* Akanzy :)

▼Aşağıdaki Yazıyı Okuyunuz.▼

NOT; VS'ler sırasında team vieaver id pw istenmiştir. ~BaLyoZ* un oyundayken bilgisayarına girilip bakılmıştır. Sinanda(Capcup)ta id pw verilmiştir. İstiyen herkese oyundayken id pw verilir. Kimseden korkumuz yoktur. Benden id pw istenmiştir ama ss leri koyucam diye oyundan cıktığımdan dolayı kaçmış durumuna düştüm ama aynı vsyi tekrarladıktan sonra id pw verebilirim. Yendiğimiz bizi çekemeyen insanlardan biz korkmayız kapımız herkese açıktır :wink:
Not2; eSKy, ~BaLyoZ* dan el alamayınca panelden res atmak zorunda kaldılar xD :)
Good Luck~

Ya Arkadaş Spec At Dedik AtmadıLar :) bizde Baly0zun Ss yi böLe Çektk Napak :D Bide Sw ye PaneLden ResLiyorLar :D Ko0p :D

olacak iş deil :D

Adam CapCap Akıyor :D

gL ~` eX * JuqaDores oyuncuları ;)

helal be size buda kapak olsunnnnnn . bizede gecen macta ban attılar

ahmet bazı sorunalrın warsa söyle sonra arkandan kötü konuşmayalım :D

Capcup akıoo helal abi :D

Ex Clanı Kinq bi Clan Herkez Biliyodur

bravo size maçtada bu performansı bekleriz (:

hll be size hll :D

qeLe qeLe ya adamlara yapıcak bişi yok turnuvadaykende gençkafeliler itiraz etmişler :D

gL ~` eX * JuqaDores oyuncuları ;)

Balyoz harıc hepınıze qL

baLyoza Nie qeLe Wermion :D

qeLe eX JuqadoreS

Good Luck ...

Geri