0
EXE RANK
xiaaa
Fexe Kullanıcısı
adamliğı benden degilde insanlıgı ortamından ögrenirsen senin için büyük bir kazanc olurAdamlığı sendenmi öğrenicez ?

adamliğı benden degilde insanlıgı ortamından ögrenirsen senin için büyük bir kazanc olurAdamlığı sendenmi öğrenicez ?
annen adetlıykenmı baban annene koydu bılmıyom ama ısrafsın bu dunyayaulan rezil kim yazmıs @steam diye gerzek 2-3 tane movie diyorsun da hayırdır neyin kafasını yasıyorsn bana 5 cıkar dıyon ahmak insan 5 cıkardık ne oldu 7-0 dan sonra quit attınız ss i de attk size tsden banladnz hala neyin kafasını yasıon sen yaSenle 1on1 istedim hatırlıyon dime
sen frosuherz foreagle hepinizle sen aglamadınmı yok hilesin yok söylesin yok böylesin rezil insan
![]()
Lan gavurun tohumu deseydin ben ankaralıyım sana cevap degil senin attıgın yorumu görmezden gelirdimla sen kımsın tıpe bak emo cocuk tek elıyle telefonu tutup resım cekınen vıtamınsız bi insan evladısın
sen kımsınkı west side ın milky ın wrıst art ın yenemedığı takımı 7.0 dan quıt attırıyorsunuz dıyorsun ? o layıda hatırlıyorum ben steelclaw da degıldım sızınde değişik bir tagınız vardı o macda steelclaw ıle atılmamısdı hatta sonrasında 1 mac daha atmısdık cıkmısdınız bunları unutma ınsan evladı
senın yanında oynayan cocuklar dıyor onlar sılent aım acıyor dıe sen hıle acsan bıle bi yol olamazsın bundan sonrada soyle sıtelerde bır yerlere gelmeye calısmayın ankaradaysan 777'e 5 cıkarıp gelmenı beklerım her turlu dahada post kasma cevap alamazsın delıkanlı senı .. aynada sıvılcelerını patlat![]()
sen neyin kafasını yasıyosun senınde mı yaran var ameleannen adetlıykenmı baban annene koydu bılmıyom ama ısrafsın bu dunyaya
editSana yazicagim tek bi cevap var dahada yazmıyorumağlayabilirsin
![]()
editSana yazicagim tek bi cevap var dahada yazmıyorumağlayabilirsin
![]()
annesı analdan yemıs adetlı adetlı kendını vurdururken doqan kardesım hıddene lafım yok sanceze alcanzede veya dıerlerıne sen bu clanı rezıl etmekten baska bısı yapmıyon bıraz daha ugrasırsan mılletle o zaman gorusurzulan rezil kim yazmıs @steam diye gerzek 2-3 tane movie diyorsun da hayırdır neyin kafasını yasıyorsn bana 5 cıkar dıyon ahmak insan 5 cıkardık ne oldu 7-0 dan sonra quit attınız ss i de attk size tsden banladnz hala neyin kafasını yasıon sen yaSenle 1on1 istedim hatırlıyon dime
sen frosuherz foreagle hepinizle sen aglamadınmı yok hilesin yok söylesin yok böylesin rezil insan
![]()
tesekkürler kardsmbaşarılar..
Tartışma atacak yorumlar atmayın #