hiddenRETURN' vs 1.5 tayfasi :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xiaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan xiaa ulan 17-18 yaşında delıkanlısın 1.5 den 1.6 gecıp @STEAM yazmakla olmaz boyle seyler 1.5 dekı takımları yenmekle 2-3 tane movie yapmakla olmaz delıkanlıı cıkar 5 46.45.187.181 ?

ulan rezil kim yazmıs @steam diye gerzek 2-3 tane movie diyorsun da hayırdır neyin kafasını yasıyorsn bana 5 cıkar dıyon ahmak insan 5 cıkardık ne oldu 7-0 dan sonra quit attınız ss i de attk size tsden banladnz hala neyin kafasını yasıon sen ya :D Senle 1on1 istedim hatırlıyon dime :D sen frosuherz foreagle hepinizle sen aglamadınmı yok hilesin yok söylesin yok böylesin rezil insan:)

la sen kımsın tıpe bak emo cocuk tek elıyle telefonu tutup resım cekınen vıtamınsız bi insan evladısın
sen kımsınkı west side ın milky ın wrıst art ın yenemedığı takımı 7.0 dan quıt attırıyorsunuz dıyorsun ? o layıda hatırlıyorum ben steelclaw da degıldım sızınde değişik bir tagınız vardı o macda steelclaw ıle atılmamısdı hatta sonrasında 1 mac daha atmısdık cıkmısdınız bunları unutma ınsan evladı
senın yanında oynayan cocuklar dıyor onlar sılent aım acıyor dıe sen hıle acsan bıle bi yol olamazsın bundan sonrada soyle sıtelerde bır yerlere gelmeye calısmayın ankaradaysan 777'e 5 cıkarıp gelmenı beklerım her turlu dahada post kasma cevap alamazsın delıkanlı senı .. aynada sıvılcelerını patlat ;)

ulan rezil kim yazmıs @steam diye gerzek 2-3 tane movie diyorsun da hayırdır neyin kafasını yasıyorsn bana 5 cıkar dıyon ahmak insan 5 cıkardık ne oldu 7-0 dan sonra quit attınız ss i de attk size tsden banladnz hala neyin kafasını yasıon sen ya :D Senle 1on1 istedim hatırlıyon dime :D sen frosuherz foreagle hepinizle sen aglamadınmı yok hilesin yok söylesin yok böylesin rezil insan:)
annen adetlıykenmı baban annene koydu bılmıyom ama ısrafsın bu dunyaya

Başarılar..

la sen kımsın tıpe bak emo cocuk tek elıyle telefonu tutup resım cekınen vıtamınsız bi insan evladısın
sen kımsınkı west side ın milky ın wrıst art ın yenemedığı takımı 7.0 dan quıt attırıyorsunuz dıyorsun ? o layıda hatırlıyorum ben steelclaw da degıldım sızınde değişik bir tagınız vardı o macda steelclaw ıle atılmamısdı hatta sonrasında 1 mac daha atmısdık cıkmısdınız bunları unutma ınsan evladı
senın yanında oynayan cocuklar dıyor onlar sılent aım acıyor dıe sen hıle acsan bıle bi yol olamazsın bundan sonrada soyle sıtelerde bır yerlere gelmeye calısmayın ankaradaysan 777'e 5 cıkarıp gelmenı beklerım her turlu dahada post kasma cevap alamazsın delıkanlı senı .. aynada sıvılcelerını patlat ;)
Lan gavurun tohumu deseydin ben ankaralıyım sana cevap degil senin attıgın yorumu görmezden gelirdim :D:DD Cünkü ankaralıların ne bok oldugunu bılıyorum sürekli aglıyorlar :) 7-0 dan quit attınız bu dogru benim oldugum macta siz stelcılav degıl real nick giremiyordnz la rezil neyin kafasını yasıosun post kasma diyor bana benim konumda kendın reklam pesindesin etiket olmaya calsııyosun bu fotom cok zoruna gittiyse patenti bende 2 cisinide yollarım merak etme :) silent aim he :D allah icin silent aimi acıklasana bana silent aim nedir diye :)

annen adetlıykenmı baban annene koydu bılmıyom ama ısrafsın bu dunyaya
sen neyin kafasını yasıyosun senınde mı yaran var amele :) kafası kollarından büyük insan evladi senindemi zoruna giden bişi var yok ankaradaym de tamam anlıcam :)

Sana yazicagim tek bi cevap var dahada yazmıyorum :D ağlayabilirsin :)

annesı analdan yemıs adetlı adetlı kendını vurdururken doqan kardesım hıddene lafım yok sanceze alcanzede veya dıerlerıne sen bu clanı rezıl etmekten baska bısı yapmıyon bıraz daha ugrasırsan mılletle o zaman gorusurz

Gerizekalı insan :DDD:DD ben hidden de degılım sancez alcandez kazım archenemy digerleriylede bi problemim yok ama sen cok yara almısın benden demekki sana tek kelime ağla :):):) Dinsiz ibne:D

başarılar..

Tartışma atacak yorumlar atmayın #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri