Hile movie ve ss'ler hakkında..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Arkadaşlar forumda hile movie ss türü konular açmak yasak forum kurallarında böyle birşey yazmıyor diye konuları ısrarla açmakta devam ediyorsunuz bugüne kadar acılan konuların hepsi kilitlendi ve slindi lütfen biraz anlayış gösterin yasak olmasa bu zaman kadar silinmezlerdi.
Zamanında bende paylaşıyordum ama Method ve birkaç modlardan aldığım bilgiler açmak yasak..
Hala açmakta ısrar ediyorsanız üstleirm gerekeni yapıcaktır..
6 - Forumda sXe - I hack , cheats vb. paylaşımları konu açıp istemek yasaktır . Bu forum kirliliğine yol açmaktadır..

Kuralda söylendiği gibi böyle konular forum kirliliğine yol açmaktadır..!
Bölüm modlar konuyu kilitlerseniz daha iyi olur tartışma cıkmasın herkesin okusun yeterli..

İyi forumlar..

Rahatsız burda mod'ken kendi team'ının yaptığı hile movieyi kendi nb'ye koydu ve kimse silmedi kitlemedi.

Teşekkürler.

kilitlenip silindiyse kilitlemenin amacını anlıyamadım O.o :D

ne konusu la bana boş konu der dün elemanın clan logosuna attıgı yorumları göremz :D

ne konusu la bana boş konu der dün elemanın clan logosuna attıgı yorumları göremz :D

Gördüm nicki Sp ile başlıyan kişi yorumlarını takip ediyorum :)

Arkadaşlar lütfen forumda böyle konular açmayın forum kirliliğine yol acıyor..

Gördüm nicki Sp ile başlıyan kişi yorumlarını takip ediyorum :)

Arkadaşlar lütfen forumda böyle konular açmayın forum kirliliğine yol acıyor..

z1rt trilyon beyler sp diyo konu açmıomki ben varsa yoksa konu baltalarım ben

Konu için teşekkürler bilmeyenler öğrenmiştir umarım.
Konu kilit.#

Konu güncel yasaklar yeniden aktif.

Konu güncel .!

Son olarakdan Eklemek istediğimiz Bir şey daha var Movilerinizi 1.5 Bölümüne değil Moviemaking Bölümüne açınız İyi Forumlar

Son olarakdan Eklemek istediğimiz Bir şey daha var Movilerinizi 1.5 Bölümüne değil Moviemaking Bölümüne açınız İyi Forumlar
tk movielerin gördüklerimi taşıyorum moviemakinge

Arkdaşlar bizden uyarması sonra demedi demeyin forumda hile paylaşımı yapanları görürsem affetmiceğim özellikle küfüre(argo'ya) karşıyım bu 2 unsura çok dikkat ederim bazı konularda görüyorum z1rt arkadaşımında dediği gibi hem konu kirliliğine yol açıyor hem de tartışma yaratacak içerikli mesajlara :) Yani forumdaki kurallar böyle buna biz dahil herkes uymak zorundadır.. Aksi halde uymayan kişiler 1 kez uyarı alacak ve tekrarlanırsa gereken ceza yetkili arkadaşlarımız tarafından verilecektir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri