Homeland vs SlientDeath Hani Şekilsiniz ya????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dr0wSy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Dr0wSy

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dr0wSy
Bi kere yenip şekil yapmakla olmuyor. İlk yarıdan fragımı attım tw istediler , tw yi verdim ekranı alıp Yerel Disc C yi silmeye kalktı aciz herifler. Öyle ucuz numaralara gerek yok sizin gücünüz bize yetmez rahat olun ;) Buyrun SS 2. yarı bilindiği üzere ban yedik ;)
5c57n.jpg

qwee kaan kanki sakin :D basarılar .

HLL TEAM ! 2 YARI BAN YEMESEYDIK III OLURDU AMA SAGLIK OLSUN ! BUDA SIZE KAPAK OLSUN !

hıammınım adam akmış :D

Şekilsiniz ya hıammına :D

Yendin bari rahat durun.
Biz yendigimizde bolemi yaptk ?

Normalde ss koymak gerçektende adetim değildir amma.. İnsan gibi tw verip yerel disc e saldırması normal bi davranış değildi yorumlar için saolun :D

Normalde ss koymak gerçektende adetim değildir amma.. İnsan gibi tw verip yerel disc e saldırması normal bi davranış değildi yorumlar için saolun :D
Fake'cektik adamı ben gircem ben gircem dedi ben adam akıllı bakıyodum adam cokertmeye calıstı.
Bilip bilmeden konusma.

Hatice değil netice önemlidir sizin tagla maça girmiş tw me girmiş bu olayı yapmıs nese uzatma ql ni at çık ;)

Hatice değil netice önemlidir sizin tagla maça girmiş tw me girmiş bu olayı yapmıs nese uzatma ql ni at çık ;)
Adam akıllı konussun adamların bizde ona göre gl'mızı atar cıkarız birader 1'kere ezınce pasif felan

GL & başarılar.

hani sekılsınız yaa amg

Başarılar.

Konuda tartışma içerikli yorumlar görmek istemiyorum seviyeli yorumlar atın,Gl verin geçin :)

[quote="~ |]Kralsın demi.[/quote]

Atakan hala cfg mi istiyon mu la :confused:

[quote="~ |]Pasiflerin kralı sus.[/quote]
Coluk cocuga cevap vericek kadar düşmedim . Sus ve yalamaya devam et canım (:

Geri