İnexinferis kingi -Le[x]por`s Arkadaşımız Hayırlı Olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

- LOWEME *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- LOWEME *
2 maçtır beni ağlatan Lexpors arkadaşamıza başarılar diliyorum ne için 2 maçtır frag atıyor,bana hayatının wallbangini attı,beni çok ağlattı çok,tw vermedi kafedeyim dedi, ama Mertcan bu videoyu ne kadar koymak istemesem de koymam gerek nasıl olsa bizim clanla maç atmak sarmıyor muah.
di-9EZY.jpg

<3

[video=youtube]

Bizim clanda iken tw'verdi bana gösterdi ben arkadasdır'clandadır die ss'cekmedim maclarda duvar atip wallbang ' diyordu o kadar king bi arkadasımız gl :D

yazık la belli etme bali . .

Lütfen saygılı yorum atın ne kadar moviesini yapsam da o benim arkadaşımdır sonuna dek ha yanlış yapmıştır o ayrı konu saygı.

İşte bu yüzden cs 1.5 oynanmaz.. Yazık

beLLiydi zaten b0d :P

[quote="~ |]Savunma sunu osman ya.[/quote]
Savunmuyorum kardeşim ama küfür etmesinler yeter.

Mertcandan Beklemezdim Beah :(

:D bide bana diyo sen çokmu temizsin :D ulan tw veriyorum giriyorsunuz systemi siliosunuz bulamayınca fakirler ya :D -Army clanındayken 3 12 4 e 10 felan gidiyordun inex cıktı armyden attılar seni HD yalvardın yakardın girdin ve kabul ettiler seni :D yazık die orda baktın herkez mahalleden sıkıntı olmaz yardır babamm :D ulan HD clanını batırma bari denize felan ayıp hahah :D

walbang güzelmiş panpa lexpors senle hiç konuşmuşluğum falan yok sana önerim

yeni nick yeni msn temiz bir oyun dilerim :)

Böyle veledler baba parasıyla gh alıp king olduğunu sanıyorlar ya işte ona cok gülüyorum :D

Her iddaya girebilirim bu yorum atanlardan en az 1 kişidede gh var bana göre bu kadar laf atiyorsunuz ama kanıtlayamam sadece düşüncem :) İşde bu yüzden 1.5 bıraktım .

[quote="~ night bLue']Her iddaya girebilirim bu yorum atanlardan en az 1 kişidede gh var bana göre bu kadar laf atiyorsunuz ama kanıtlayamam sadece düşüncem :) İşde bu yüzden 1.5 bıraktım .[/quote]

o 1 kişi benim :D

demek isterdim kb :t

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri