İnexİnferİs krallari.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mik0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Mik0

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Mik0
Beyler herkez kendini kandırmasın Daha düne kadar duck atmayı bilmeyen adamlar frag atıyor.Nb de yetkili kişilere şunu söylemek istiyorum eğer imkanları varsa yeni sxe çıkana kadar maç vs leri bölümüne ss koymayı engellesinler daha ne oldukları belli olmayan adamlar kaç yıllık clanlara oyunculara laf saydırıyor,dalga geçiyor adamın zoruna gidiyor buda.Şu son 2 gün içinde ws atmak istiyen en az 100 kişi çıktı bugune kadar nerdeydiler son 2 gün içinde adamlar tavan yaptı hemen nb ye konular açtı kendini göstermeye çalışıyor neyse daha fazla forumu meşgul etmicem . :001_huh:

BAŞARILAR İNEXİNFERİS KRALLARI.

C a P k ! n [ $ s $ ]

haklısın miko . bide atar yapmaya çalısıorlar .)

yapsınlar bakalım kinikler yeni sxe cıktıktan sonra bu bolume ss bıle koyamıcaklar korkularından ortadan kaybolucaklar :D

Her ne kadar o dediğin şeyi kullansalarda saltanatları bugun yarın sona erecek. Yıllardır online sahada playerlik yapanlar ve bir arada bulunan clan oyuncularınada sadece bu tarz olaylarda gülüp geçmek kalıyor..

Saygılarımla Dr0wSy...

kardeşm bunun zararını en çok non gördü o yüzden dediklerin çok doğru daha düne kadar bizle maç yapmayan adamlar maç ister oldular

Sxe çıkınca görelim o zaman kralları :)

inexinferis oLsa ne olur olmasa ne olur. Kral dediğiniz adam her zaman kraldır ;)

aynen ya non clanına böyle görmek insanın içini acıtıyor :S sonuçta cs yeni başlayanlar non ların ws leri ile cs yi seviyorlar hatta geçen bi çocuk gördüm odasında non team oyuncularının resimleri falan vardı çok etkileyici adamlar kıral seviyoruz sizi noonn

adamlar non. adamlar kral ♥ sadsadsad :D

Bu söylediklerine tamamiyle katılıyorum kardeşim. Yeni sxe hayırlısı ile bi çıksaydıda görseydik :)

çok etkilendim erdem ya adam duvara koooooooskoca skynet in resmini yapıştırmış aldım bu çocuğu soft ts ye getirdim bak işte non lar burda takılıo falan dışardan gösterdim çocuğa hıçkırıklarla ayrıldı yanımdan

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Koskoca ayko dg'yide gösterseydin :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

O zaman ahmet kayadan kafama sıkar giderim dinlerdi asdsadsad :D

arkadaşlar konuyu sadece non clanına saptırmayın bütün clanlar için geçerli bn konuda non clanı demedim sadece weya wwgmidir nedir o clanıda vurgulamadım sadece. :closedeyes:

la oglm pup kasamaz oldk ıımı b tnel qrmden hs yıoz amq :D bıde nbde hıleyı paylastrıolar amq csden bezdik .^

-letais A- `quduLLu.``<3`яιнαηηα.¿
sxe ckcaga kadar mac yok ..

Geri