İşde Bu araLar adı duyuLan kTy <Dg> Orj.rc we Orj.cfg Si buyrun daL icerii kinq oL :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okanciks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lİnk kırık yenile kards

ilk 2 mesaj konu acan elemanın logınlerı yanı flood 1 nevı we ss lerle cf ghıc uymuor adma gbı paylasm yap !

Paylaşım için teşekkürler..

Paylaşım için teşekkürler.

beyler inanmayın kutayın rc si yok bikere adam sırf isim duyarmak için bu yolu şeçmiş.adam cfg kullanıyo ve bu rc bi boka yaramaz..

Ya emininim nadirle kardeştirler.Adam aimmiş recorduda varmış.Zaten Türkler hiç iyi oynayamaz diye düşünce koymuşlar.Zaten gene bugün banladılar maçta aim diye.Cs yetenek işi yetenek varki oynuoyor.Hile movieleri fakete yapılıyor alıyolar gh0s7 gerisi kolay.Birde sXe 10.0 da çıkan hile dosya değişimi olduğundan csoncu(yoksa yazılmıyor) geçmez sadece kingof geçer.Bende artık Def kasmaya başlıyorum biraz oynayamasamda alışıcaz artık.Yakında paylaşırım cfg yi.Diyecekelrim bunlar:).Ha birde movie diyosunuz ekliyim bundua.Burak abi Che 3d movie yaptılar 3d mi oldu?Gökay abiye yorumalrda 3d diyolar 3d mi?jaboz 3d movie var 3d mi yorum sizin

mesajı düzeltemiyorum flood için özür birde.Aklıma şu geldi.
1) ******** kasıyor Normal hileler işlemez.
2)Parayla hile almaz kutay oyuna para vermez maç serverı bile almıyor birisinin maç serverını kullanmak için arıyor.

HeLaL Sana ~ Tebriler ~

Bak Kardesm Kactır Bu Konuyu Acıosun ss ler ile cfg hıc uyusmuor diorum laftan anlamıosun banlaın artık su uyeyı !

link olu dostum

lınk kırık kardesss

aslında sens le alakası yok :D porf adam ztn sens "1" de oynar .D bılmeden konusma :D

beyler bana msnden o cfgyı atcak var mı kty.cfg yı linkler kırık

Arkadaşlar renk uyuşmazlığı diyorsunuz bakın 1 sinde sarı onu okan çekmiş ikisi kahverengi onuda kutay ;)

PayLaşım için TeşekürLer´

amq link kırık düzelt şunu

linkler kırık konuyu basdan acarmısınız veya lınk yenılermısınız

Teşekkürler.

Geri