İşte eX * JuqaDores `. cLan King Yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'nin en iyi clanlarından biri derken dur bakalım orda. Bu peşinden king diye koştuğunuz adamları dörde beşe katlayacak birçok oyuncu var. Sizin gözünüzde büyüttüğünüz bu adamlar aslında tribünlere oynayan kendini birşey sanan adamlar. 2-3 vs atıp, maçta ve pubda frag kasıp kingim diye gerim gerim geriniyorlar yanlış mıyım ? Ama onlarda suç yok asıl suç sizlerde sizler kaldırdınız onların bir taraflarını bu kadar. Sizler büyüttünüz gözünüzde "vay be adam oynuyor" diye diye. Bir zps yle bir tecrübeli takımla maç atıp koydular mı buraya ss leri sorarım sizlere :) Lafınızı söylemeden önce nereye gideceğini düşünün önce burda kingof ve c s o yuncu takımlarını yenmekle Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olunmuyor pampişler.

1 2 3 4 vaLveeeee :D:D:D Gh Kinq Balyoz A y k 0 * <Dg> nin fakesi balyoz :D:D

Süper olmuş usta 2. parçanın adını söyler misin ?

adamın daha düne kadar gh movie si vardı hala yüzsüz yüzsüz cs oynuyor gecen gordum bide imzasına hile yi sadece acizler kullanır fln gibi şeyler yazmıs ya cocuk ne boş insansın ya burda 3-5 salağı kandırıp king oluyor public kasıp cs 1.5in pasifleriyle mac atıyor yok tk yok şey zaten o tkların yarısıda fake sonra gelmiş tr'nin en güçlü teamı

adamın daha düne kadar gh movie si vardı hala yüzsüz yüzsüz cs oynuyor gecen gordum bide imzasına hile yi sadece acizler kullanır fln gibi şeyler yazmıs ya cocuk ne boş insansın ya burda 3-5 salağı kandırıp king oluyor public kasıp cs 1.5in pasifleriyle mac atıyor yok tk yok şey zaten o tkların yarısıda fake sonra gelmiş tr'nin en güçlü teamı

KatıLıyorum.!.

Beyler Adam Temiz Bilek waR Socl Ws Atın AdamLa Yiyosa

BeyLer Adam Temiz Bu Kadar Basit :D

Sen kimsin ? ex j clanından bir kişi olabilirmi ? fake üyelik açıp burda kendı clanınızı insanların gözünde yükseltmeye çalısıyorsun ? O king dedıgın adam kendini egolarıyla tatmin eden baskasının fakesiyle takılmaktan başka birşey yapmıyor Tr nin en iyi clanına gelince ex j lere quit attırcak clanlar biliyorum.

Türkiye'nin en iyi clanlarından biri derken dur bakalım orda. Bu peşinden king diye koştuğunuz adamları dörde beşe katlayacak birçok oyuncu var. Sizin gözünüzde büyüttüğünüz bu adamlar aslında tribünlere oynayan kendini birşey sanan adamlar. 2-3 vs atıp, maçta ve pubda frag kasıp kingim diye gerim gerim geriniyorlar yanlış mıyım ? Ama onlarda suç yok asıl suç sizlerde sizler kaldırdınız onların bir taraflarını bu kadar. Sizler büyüttünüz gözünüzde "vay be adam oynuyor" diye diye. Bir zps yle bir tecrübeli takımla maç atıp koydular mı buraya ss leri sorarım sizlere :) Lafınızı söylemeden önce nereye gideceğini düşünün önce burda kingof ve c s o yuncu takımlarını yenmekle Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olunmuyor pampişler.

ZpS takımmı birader? yahu booşa ugraşmayın kasmayın bu kadar kendınızı herkez blıor bunun ne oldugunu clanındakı adam dıor movıenın altına evet movie fake ayko soyledı tsden 1vs5 die ommmer die bir cocuk movıenın altına yazıor ugraşmaya deymez eer clanındakı adam bunu diorsa.

gL sAdece Başarı .

ZpS takımmı birader? yahu booşa ugraşmayın kasmayın bu kadar kendınızı herkez blıor bunun ne oldugunu clanındakı adam dıor movıenın altına evet movie fake ayko soyledı tsden 1vs5 die ommmer die bir cocuk movıenın altına yazıor ugraşmaya deymez eer clanındakı adam bunu diorsa.

Örnek verdim sadece kardeş

yenilince ss vermemek için olmalı :D
BakBen bu adamlarla mac felan atmadım Allah yukarda şahidimdir . ama birazcık nefisleri varsa akşam bekliyorum teamlarını alıp gelsınler . Sanada yakıstıramıyorum clanıma karsı full pos kasıyorsun . Sana Saatlerce Tw le baglanıp yardımcı oLan bırıne bu yapıLmaz . Bir kahvenin kırk yıl hatrı vardır misali . DelikanLı adama yakışmaz :wink:

Bir Şet Demeyeyim Tamam Herkese BaşarıLaR

TeşekkürLeR

ghcilere ql yok gg :)

hasibi gordunmu son adam ayana sikiiyoo kafasina gidio qweqe : d

Biz Kardeşiz Kardeş Biz Birbirimizi Koruruz Biz Sizin Gibi Satıcı cLanLardan oLuşmadık d0nt s.k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri