İşte o cfg ~ qioVinco` tk.# nın Army clandan 2o saniyede ban yediği muhteeşem CFG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saol kanka olakmı :D

20 saniyede nekadar kastınki ban yiyesin ? Daha önceki bi sebepten banlamış olabilirler :D
Paylaşım icin ty.
yenilen ct 6 hs 5 admin beni sevmezler zaten
teşekkürler arkadaşlar.

bu cfgyi 1931 yılında soguk karlı bı havada yapmaya başladı giovince arkadaşmz bu cfgnın içinde aim wal 3d ne arasanz wardır ve bu adam cfg master ve bu adam SK|spawn ı ezdim dien adam bu adam . giovınce Sen deıl senin abi dedgn ınsanlar gelsn abim.ADAMIN CFGSİ VAR ADAM KENDİ YAZIOOR CFGYİ goruonmu adamı.adam 4x4 kac oldugunu bılmez oturmuş benm cfg der nse giovınce senle post kasmıcam kardeşm sana dıcegm şey yaşm 18 ömru hayatımda senın kadar ii sıka ii yalanlar atan bırını gormedm bu laflarm sadece giovınceye gelsn.sen şampıyonsun giovınce :)

bu cfgyi 1931 yılında soguk karlı bı havada yapmaya başladı giovince arkadaşmz bu cfgnın içinde aim wal 3d ne arasanz wardır ve bu adam cfg master ve bu adam SK|spawn ı ezdim dien adam bu adam . giovınce Sen deıl senin abi dedgn ınsanlar gelsn abim.ADAMIN CFGSİ VAR ADAM KENDİ YAZIOOR CFGYİ goruonmu adamı.adam 4x4 kac oldugunu bılmez oturmuş benm cfg der nse giovınce senle post kasmıcam kardeşm sana dıcegm şey yaşm 18 ömru hayatımda senın kadar ii sıka ii yalanlar atan bırını gormedm bu laflarm sadece giovınceye gelsn.sen şampıyonsun giovınce :)

Alternatif link paylaşırmısın... bu linkten indiremedim

Konu kilit.#

Linklerde sorun var düzeltirsen pm at yeniden açarım konuyu.

linkler düzenlendi.
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın banane pubdan aylardır pub girmem zaten .o zamanlar 5 dkde 3 ban yediğim oluyodu 1 günde so 1-11 arası sxe ban yedim banliste aldırmak için yalvarıyolardı ama çıkmıyodu movie ne moviesi çıkaracaklar record atıyoduk kendi pcmizden :S herkezin başına gelebilir bu ban işleri pubdur bu olur...cfg sizde güzel bnde kötü çalışabilir ben burada yalan atmıyorum kimseye lütfen seviyeli yorumlar atın ayrıca şu an cs umrumda da değil.çip sana da gelince clan kurduk vent gel konuşalım dediğin gün hala aklımda havalanma çok...

bir şey değl

Linklerin aLayı kırık.

yer adam iboysa yer :R

cfg süper emeğe saygı ama ilk maddede kafaya attığın her mermi hs diyor zaten kafaya atarsan hs gider :D

adaş paylasım ıcın tesekkurler.

bir şey değil :) linkler kırıksa bildirin düzelttiriz.

sağol gangi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri