İstek ve Öneriniz

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Forum hakkında istek ve önerilerinizi lütfen bizlere bildiriniz.

En kısa zamanda isteğinizi yerine gireceğiz.

Her 60 Saniye sonra Mesaj yazabilirsiniz.

Bu engeli kaldırabilirmisiniz seri paylaşım yapılmıyor ?

Tamam, Admin'lere bu istediğini bildiyorum.

Her 60 Saniye sonra Mesaj yazabilirsiniz.

Bu engeli kaldırabilirmisiniz seri paylaşım yapılmıyor ?

Dediğiniz şeyin olması biraz zor
Çünkü otomatik BOT sistemleriyle bütün konulara aynı anda mesaj atan ezik sınıfta insanlar var. Sitemizin kötülüğünü düşünen insanlar var. O yüzden onu getirdik. Yani bir koruma niyeti güdüyor.

İsmimi ~RashbAnq.# olarak değiştirebilirmisiniz?

Dediğiniz şeyin olması biraz zor
Çünkü otomatik BOT sistemleriyle bütün konulara aynı anda mesaj atan ezik sınıfta insanlar var. Sitemizin kötülüğünü düşünen insanlar var. O yüzden onu getirdik. Yani bir koruma niyeti güdüyor.

Biryandan güzel bir yandan kötü öle ezik sınıfta insanlar olmasa ii olurdu :D nese herşeyin bir pürüzü vardır :D

Esat açıklmasını yaptım oraya, nedeninide yazdım.

Bence Online oyunlarda Counter-Strike : Source veya Battlefield Serisi Veya COD Online (Orjinal) Gibi bölümler açılabilir... Tabi bunlar sadece alt yapı siz düzenleyebilirsiniz ama tabi türkiyede orjinal oyun alan ne kadar azınlıkta
insan topluluğu oldugunu bilmiyorum tabi.. Bence bir değerlendirin en azından Orjinal Oyunlar falan gibi açarsanız benim gibi Orjinal oynayanlar oraya yönelebilir ve bizim gibi insanlar başka sitelerde arama yapmak zorunda kalmayız..
Saygılarla ;
kerrA`

Burç aklıma güzel bir fikir geldi ,

Cabal Online bölümü açılabilir ben bu oyuna ilk başladığımda çözmeye çalışmıştım buraya herkes cabal la ilgili bilgiler fln paylaşır.

''İçeriği görebilmek şçiin buraya tıklayınız ve açılacak sayfadaki reklama 1 kere tıklayınız.'' Bence bu %100 kaldırılmalı forumda seri paylaşım yapılamıyor bunun yüzünden..! Tıklıyorsun gene gitmiyor..! Yöneticilerin DİKKATİNE ;

Kaldırılmasını rica ediyorum saygılarla ;

İnsane~

eski tema geri gelsin napıp edip geri getirin millet ona alıştı

İstekleri adminlere bildiriyorum.

''İçeriği görebilmek şçiin buraya tıklayınız ve açılacak sayfadaki reklama 1 kere tıklayınız.'' Bence bu %100 kaldırılmalı forumda seri paylaşım yapılamıyor bunun yüzünden..! Tıklıyorsun gene gitmiyor..! Yöneticilerin DİKKATİNE ;

İnsane~

Buna Kesinlikle ve Kesinlikle Katılıyorum,Bu Hakkatten DüzeltilmeLi.

İnsane~
katılıyorum bende %100 kaldırılmalı

Burc Kardesim ben Kendim Mappingim Ve Forumda map hakkında bilgi wermek Ve öğretmek istiorum bildiklerimi hErkele Paylasma vs Herkez kendi Yaptı MApta oynamasi Vs

Öğrenmek isteyenlere:

Aim
Fy
Fun
JailBreak

MAp yapacak hale gelene KAdar öğretecegim ve Bilgi Werecegim gerekli Programlari Upload Edecegim Map hakkında sorun ve sorularla İlgilenecegim 2 kişiyiz ben 9 saat dier arkadasim 5-6 sat online oluor gnde Hata we Sorunlari En kısa zmnda Cvplayacagiz

İstegimiz Counter strike Bölümne Mapping Yeri Acilmasi .

evet ya Resıme 1 kere tıklayın dıyor kaldırın onu :S

'' İçeriği Görebilmek İçin Buraya Tıklayınız ... '' ŞUNU KALDIRIN YA ! :@ YETER 3 gündür foruma giremiyorum ..! :@

forumda konuya tıkladığım zaman içeriği görebilmek için reklama tıklayınız yazıyor bu saçma şeye bir çözüm bulmanızı arz ederim

Geri