İstek ve Öneriniz

wolfteam,point blank,cross fire gibi birçok oyunun bölümünüde oluştursanız daha iyi olacağını düşünüyorum.

Clan tanitimlarinda tam duzenleme hakkina sahip olma gibi bir sansimiz var mi ? Clana adam aldigimizda veya silmemiz gerektiginde silemiyoruz ve moderatorlere herzaman ulasmamiz imkansiz oluyor , bi gozden gecerseniz herkez icin iyi olabilir

Tesekkurler , iyi forumlar

Nick değişikliği istiyorum..

EyLuL143 eskisi
EyLuL <Dg> Zahmet olmassa :=)

Teşekkür ederim :)

bizim konumuza cevap veren yok :/

Clan tanitimlarinda tam duzenleme hakkina sahip olma gibi bir sansimiz var mi ? Clana adam aldigimizda veya silmemiz gerektiginde silemiyoruz ve moderatorlere herzaman ulasmamiz imkansiz oluyor , bi gozden gecerseniz herkez icin iyi olabilir

Tesekkurler , iyi forumlar
Çok mantıklı x=) Bu arada bu forum hakkında katagorisi en üste taşınmalı bence haberle başlaması garip olmuş.

Forum hakkında

Cs

........

Nick Degistirmek İstiyorum
ESKİSİ : suaygiri14
YENİSİ : watansewer

GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.

Nick Deişmek istiyorum zahmet olmassa ..

Eskisi : OttoMaNs
Yenisi :OttoMaNs* ;reiz

Yapabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ..

Birde Bazı arkadaşlarımız forumda CS bölümünde CD hack gibi dosyaların paylasımı serbest dioda ? Bence eger öyleyse onun yasaklanmasını istiyorum ):

Nick Deişmek istiyorum zahmet olmassa ..

Eskisi : OttoMaNs
Yenisi :OttoMaNs* ;reiz

Yapabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ..

Birde Bazı arkadaşlarımız forumda CS bölümünde CD hack gibi dosyaların paylasımı serbest dioda ? Bence eger öyleyse onun yasaklanmasını istiyorum ):

sadece wall hack gibi büyük illegal hackler yasak.

küçük o hack bu hack gibi hileler serbest.

nick değişimi için pm gönderiniz.

Forumda Forum Yarışmaları bölümü var fakat hiç olmuyorrr :S biraz orayada ilgi gösterirseniz seviniriz :)

Emre Abi Bide Forumda Siyasi Reklamlar olmasa ?Heryerde AKP :S

Özelden mesajlaşmak yerine :) Face misali kücük bi sohbet odası acma imkanı yokmu ?

sadece bi öneri :) Teşekkürler ..

Özelden mesajlaşmak yerine :) Face misali kücük bi sohbet odası acma imkanı yokmu ?

sadece bi öneri :) Teşekkürler ..

malesef forum sohbet forumu olmadıgı icin düsünmüyoruz ve zaten yavaşlama yapar bu

eğer özel değilse Sohbet & Eğlence & Geyik Bölümü bölümünde istediginiz gibi muhabbet konusu acıp muhabbet edebilirsiniz özel ise özel mesaj ile görüşebilirsiniz

iyi forumlar

Emre Abi Gümüş üyelerin birde Şu signature konusunda bi ayrıcalığı olsa ? 250 çok az.. :S

Geri