İstek ve Öneriniz

Merhaba

Üyelerin açtıkları konuyu sonradan düzenlemesine izin verilmesi gibi bi durum olabilirmi ?
10dk süre var şuan
clan alımlarında bu sorun cok oluyor clanımıza yeni player aldıgımızda tekrar yeni açmak zorunda kaliyoruz konu üstünde düzenlemeler olursa iyi olur.

modlar zaten yapıyor.
iyi forumlar.

Merhaba

Üyelerin açtıkları konuyu sonradan düzenlemesine izin verilmesi gibi bi durum olabilirmi ?
10dk süre var şuan
clan alımlarında bu sorun cok oluyor clanımıza yeni player aldıgımızda tekrar yeni açmak zorunda kaliyoruz konu üstünde düzenlemeler olursa iyi olur.
normalde olması gerekn birşey fakat vb sürümündeki bir hatadan kaynaklanıyor, bunun gibi bir kaç hata daha var bunları kökten halledeceğiz; çözüm olarak ilk önce sürümü güncelleyeceğiz vb 4 sürümüne geçip hatalardan kurtulacaz ve dediğiniz şey olacak konularınızı istediğiniz gibi düzenleyebilecekseniz. 1 ay içinde halledilmiş olacak merak etmeyin.

Merhaba

Bir isteğim daha olucak mesela youtubedeki videoyu netbilginie koyma eklentisi youtube eklentisi felan olabilirmi ?
Video eklentisi diyelim ? bazı forumlarda var

Admin ona bir cevap yazar fakat bazı durumlarda videolarda illegal olabiliyor o yüzden konulabileceğini pek sanmıyorum.

Merhaba

Bir isteğim daha olucak mesela youtubedeki videoyu netbilginie koyma eklentisi youtube eklentisi felan olabilirmi ?

İsteğinizi sürüm güncellemesinden sonra yerine getirebilirim fakat o bölüme telif hakkı gerektiren video koyulmaması için kontrol etmesi gereken biri olmalı o kişi bulunursa neden olmasın.

Movieleri koymak ve movie edit için cs bölümüne kategori açılabilir. Üyeler de yeni öğrendiklerini burada paylaşabilirler.... Ayrıca cs 1.5 bölümündeki kalabalık da gitmiş olur.

katılıyorum..

Merhaba

aynen bende bunu düşünmüştüm ama imza isteği siteyi kasar deyince yazmamıştım yani yazı resim felan nasıl siteyi kasıorsa video felanda resmden kat kat daha fazla kasar ...

ama olursa gerçekten güzel olur ...

Konu iyi ve İlgilenmeniz daha da iyi ..

İsteklerim ..

1. Movie vea Movie edit için bi Bölümün Açılması iyi olur . Bu Movielerimize olan ilginin artmasını mı yoksa azalmasını mı saglar onu bilemem ama olsa iyi olur !!

2. Kendi Actıgımız Konulara yazılan Cvp larda Bize Bildirimm Yapılmasıı !!!

3. Zırt kardesimizn de söylediği gibi Youtube ve Sk-Gaming nın Eklentisi ... [ Sitede birçok kişinin işi youtubedn cok SK ile oluyor!]

4. Kendi Açtıgımız Konularıı Belli bi süre içerisinde Düzenleyebildigmz gibi Kaldırabilme özelliginnde Konulmasıı !!!

TEŞEKKÜRLER ...

Konu iyi ve İlgilenmeniz daha da iyi ..

İsteklerim ..

1.
Movie vea Movie edit için bi Bölümün Açılması iyi olur . Bu Movielerimize olan ilginin artmasını mı yoksa azalmasını mı saglar onu bilemem ama olsa iyi olur !!

2. Kendi Actıgımız Konulara yazılan Cvp larda Bize Bildirimm Yapılmasıı !!!

3. Zırt kardesimizn de söylediği gibi Youtube ve Sk-Gaming nın Eklentisi ... [ Sitede birçok kişin işi youtubedn cok SK ile oluyor!]

4. Kendi Açtıgımız Konularıı Belli bi süre içerisinde Düzenleyebildigmz gibi Kaldırabilme özelliginnde Konulmasıı !!!

1- önce öyle bir istek olmalı ki yapılsın ilgi çekmesi lazım önce yaygınlaşması lazımki bölüm oluşturacak topluluk oluşsun.

2- konuya abone olarak bunu yapabilirsin mailine bildirim gelir yani öyle birşey zaten mevcut.

3- yeni sürümde eklenilecektir büyük ihtimal fakat bazı paylaşımlar illegale kaçtığı için kontrol ile yapılacaktır.

4- yeni sürümde öyle bir hata kalmayacak üyeler konularını düzenleyebileceklerdir.

Konuyu Düzeltmek Herkesin Yetkisi Altında Olsun.

Cs 1.5 ile Cs 1.6 birleşebilirse tek bi adla & Movieler için yeni bir bölüm oluşturulabilirse güzel olur.

[quote="-dex ']Konuyu Düzeltmek Herkesin Yetkisi Altında Olsun.[/QUOTE]
Herkesin kendi konusunu düzenleme yetkisi olabilir başkasının konusunu değiştirilme yetkisi sadece yönetimdekilerde olabilir.

Cs 1.5 ile Cs 1.6 birleşebilirse tek bi adla & Movieler için yeni bir bölüm oluşturulabilirse güzel olur.
Olabilir, hatta vs bölümü ile birleştirilip SS'leriniz ve Videolarınız daha iyi olur sanırsam.

Merhaba

Bende istekler bitmiyor :D ama napiyim forumun eksiği cok biliyorum vb sürümü eski olgudu icin yeni bi önerim var
Reklam vermek gibi olmasın ama senoynanın sitesindeki gibi bi radyo gib birşey koyarsanız çok güzel olur diye düşünüyorum bir yandan cfg lerimizi paylaşımlarınımızı yaparız bir yandan şarkımızı dinleriz ?

Merhaba
İsteklere devam..
Forumda counter strike 1.5 bölümünde çoğunluk olarak cfg paylaşımları oluyor bunların alt bölümünde Cfg kodları bölümü Olursa iyi olur diye düşünüyorum Cfg kodlarını paylaşabildiğimiz bi alan sadece cfg kodları olucak.. ?
Cfg Coder bölümü
Onaylanmış Cfg ler. İşte konu hitine göre en çok oyu alan 1 aylık cfgye ne bilim bi ödül felan rap olabilir verilir diye düşünüyorum

Biraz karışık oldu ama ne anlatmak istediğimi anladınız zaten

İyi forumlar..!

Merhaba
İsteklere devam..
Forumda counter strike 1.5 bölümünde çoğunluk olarak cfg paylaşımları oluyor bunların alt bölümünde Cfg kodları bölümü Olursa iyi olur diye düşünüyorum Cfg kodlarını paylaşabildiğimiz bi alan sadece cfg kodları olucak.. ?
Cfg Coder bölümü
Onaylanmış Cfg ler. İşte konu hitine göre en çok oyu alan 1 aylık cfgye ne bilim bi ödül felan rap olabilir verilir diye düşünüyorum

Biraz karışık oldu ama ne anlatmak istediğimi anladınız zaten

İyi forumlar..!

başka forumlardaki bölümleri ve uygulamaları foruma getirmeyi düşünmüyoruz.

iyi forumlar

Nick değişikLiği istiyorum
ESKİSİ : AaHhMmEeTt
YENİSİ : ~Bunqee`J. ' mujk *

gereğinin yapıLmasını arz ederim :)

Oyun Download bolumu acilabilir mi acaba ?

Oyun Download bolumu acilabilir mi acaba ?
Oyun program downloadlarının çoğu neredeyse hepsi rapid hotfile vb sitelerden ve illegale giriyor o yüzden sanmıyorum açılacağını ama program bölümü için birkaç şey düşünüyoruz.

Geri