İstek ve Öneriniz

Üst yönetimden birde benim isteğim var ..

Forumumuzda her türlü konu ve bölüm mevcut iken .

Neden Silahlı kuvvetlerimize veya ordumuza adanmış bir bölümümüz yok ?

Askere gidecek askerlerin görev yerlerini flan belirtebileceği o bölüm belkide bir çok yeni askerin birliğine gitmeden buluşma noktası olucak , vs terhis olmuş eski askerlerin anılarını paylaşabileceği ve daha çok üyeye hizmet vereceğimizi , yada aramıza farklı amaçlarla bir çok üyenin katılacağını düşünüyorum?

Çünkü bildiğim bir kaç forum var biz nasıl en önemli konumuz CS ise oralardada Askeriye çok fazla hit alıyor .

Düşüncelerinizi bekliyorum

iyi forumlar

Bölüm açılmıştır. Mehmetçik

2. nick degistirme kampanyasi gelebilir mi artik ?

Yakında gelicek..

1 2 gune kampanya aktif olacak

cs ile ilgili anketler, "anketler bölümü" ne taşınmasın lütfen, konulara kimse bakmıyor. sadece anasayfada olursa ilgi görüyor.

Mesela konularda yazılan yazıları linkleri vb. şeyleri beğenmeden göremesek çok güzel olmazmı ?

Siyaset veyahutta tartışma diye bir bölüm istiyorum şahsen.

Çünkü biraz tartışmak(seviyeli), birazda siyaset insanı biraz bilgilendirir düşünüyorum.

Saygılar..

Çünkü biraz tartışmak(seviyeli), birazda siyaset insanı biraz bilgilendirir düşünüyorum.

Saygılar..
Forumumuzda Siyaset içerikli ve tartışma icerikli konuların acılması bile söz konusu değildir. Tartışma forumda gereksiz post kirliliğe yol acmakta ve üyeleri hezaman kışkırtmaktadır, görüldüğünde konu kilitleniyor zaten bu isteğinin olması mümkün olmayabilir.

Siyasete gelince forum kurallarını okuyun madde;
4 - Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Saygılar..

Zirt arkadasimin acikladigi gibi

malesef sitedeki yas kitlesinden dolayi siyaset bolumu acmiyoruz

Önlem alınabilir aslında ama. Z1rt haklı galiba. :)

Teşşekürler ilginiz için.

Merhabalar

Forum ağırlıklı olarak Counter strike üzerine kurulu Cs bölümünü şöyle bi düzene soksak üyeler acısından daha iyi olur örneğin;
Counter strike 1.5 Alt forum olarak Counter Strike 1.5 cfg paylaşımları cfg paylaşımları ayrı bir bölümde olursa üyeler acısından bulmaları daha kolay ve hit olan cfgleri indirmeleri daha iyi olur aradıklarını bulabilirler. Bu 1.6 bölümü icinde olabilir
bu bölüm gercekten iyi olur diye düşünüyorum.

Kısacası Cs bölümlerine Cfg paylaşımları diye bir alt bölüm acılmasını istiyorum.

İyi forumlar..

Merhabalar

Forum ağırlıklı olarak Counter strike üzerine kurulu Cs bölümünü şöyle bi düzene soksak üyeler acısından daha iyi olur örneğin;
Counter strike 1.5 Alt forum olarak Counter Strike 1.5 cfg paylaşımları cfg paylaşımları ayrı bir bölümde olursa üyeler acısından bulmaları daha kolay ve hit olan cfgleri indirmeleri daha iyi olur aradıklarını bulabilirler. Bu 1.6 bölümü icinde olabilir
bu bölüm gercekten iyi olur diye düşünüyorum.

Kısacası Cs bölümlerine Cfg paylaşımları diye bir alt bölüm acılmasını istiyorum.

İyi forumlar..

zaten 1.5 ve 1.6 kategorileri altında ( movie + cfg ) başkada birşey paylaşılmıyor bunlara uymayan diğer paylaşımlar

"Diğer" bölümündede 1.5 1.6 diye alt başlıklar mevcut oralara taşınır veya konular oraya açılırsa sorun yok bence.

zaten 1.5 ve 1.6 kategorileri altında ( movie + cfg ) başkada birşey paylaşılmıyor bunlara uymayan diğer paylaşımlar

"Diğer" bölümündede 1.5 1.6 diye alt başlıklar mevcut oralara taşınır veya konular oraya açılırsa sorun yok bence.
Sadece cfg paylaşımı diye bir bölüm daha temiz olucak diye düşünmüştüm 1.5 bölümünde ne ararsanız var ws atanmı dersin movie paylaısımı dersin cs 1.5 programlarımı dersin hersey nerdeyse orda diğer bölümler bile pek kullanılmıyor cfg leri sadece bir bölümde toplasak daha iyi olmazmı böyle karısık oluyor görüntü bakımındanda

Sadece cfg paylaşımı diye bir bölüm daha temiz olucak diye düşünmüştüm 1.5 bölümünde ne ararsanız var ws atanmı dersin movie paylaısımı dersin cs 1.5 programlarımı dersin hersey nerdeyse orda diğer bölümler bile pek kullanılmıyor cfg leri sadece bir bölümde toplasak daha iyi olmazmı böyle karısık oluyor görüntü bakımındanda

Mert orada iş bizlere düşüyor Kategori ile alakasız konuları uygun olduğu bölüme taşırsak sorunumz kalmaz . "Cs proğramları - taktikler vb konuları " Diğer bölümüne taşıyabilirsek istediğin şey birnevi olmuş olacak .

Aslına z1rt aklı. Karma karışık oluyor Frag+Cfg+Movie. Hepsi karışık olmuş güzel düzenlense daha iyi olur bence :)

PES Bölümüne PES 11 ve PES 12 Bolumlerının Açılmasını İstiyorum

Şu sol tarafta avatarın meşajın konunun kac oldugunu gosteren yer daha değişik olabilir :D

my |]PES Bölümüne PES 11 ve PES 12 Bolumlerının Açılmasını İstiyorum[/QUOTE] Bölümler açılmıştır [URL="http://tikla' Alıntı:

Geri