Jack DanieLs <JD> CLanına SağLam Playerler Aranıyor. İlgilenenler Baksın >

ve cLAnın BASKANI OLARAK clana aLım wardır ama +18 yaş sınır ve ANKARA k.örende oturan herkezi aLırız pLayerlk önemli dgl onu biz öğretiriz yeterki Yürekli olsun ve satıcı olmasın...

NOT: BEBE Büyütmek için cs oynamıyoz ts ye gelip 2 lafından birinin küfür olanlarla işimiz olmaz...
ard arda flood atma istersen ! iyi forumlar ..

ugur abi benide aLın ya ortada kaLdım tekrar v1.5 başLadm :D:D inş bulursunz 2-3 it kopuk :$

geLiyim mi aLchendez ben

Bn Giriim Msn Var Zaten Sende ?

ben sagLam cLan arıyorum .. bakarsan sevinirim

aga internet giitti diye hemen adam arıyonuzzz :D

yazıklar olsun yakında geliom olum pedere resti çektim :D

bu arada kuyruk acısı başa bela anlayan anladı :D

emir_rapim@hot ekleyın iletisim.

Alımlar ile ilgili sorun halledilmiştir clanımıza yeni gelen arkadaşlarımıza başarılar dileriz :)

-AktAş.` son noktayı koydu :D

Uğur abi beni aLırmısın? :D Yaşım 18; miçim var ***Liğim yok :D Kolay kolayda satmam. Keçiören-İncirLide oturuyorum :D aL abi benı :D :D

sağlam player istiyosan ben varım 0539 986 27 24

oLm dukkana eLeman aramıoLar :D teLefon numaranı napsın adam :D sağLam pLayer arıyorum yazmıs. git iLetişim biLgiLerinden msn sini ekLe :D :D :D

bende varım ! :D msn ver karde$ :

herkez sızın gıbı zengn deıl ghlerınıde sız alırsınız clana gelenlern hadı bakalm gencler :=) zaaaa :D:D

Eee adam haklı playerlik önemli deil onada bi gh alırlar :D
ve cLAnın BASKANI OLARAK clana aLım wardır ama +18 yaş sınır ve ANKARA k.örende oturan herkezi aLırız pLayerlk önemli dgl onu biz öğretiriz yeterki Yürekli olsun ve satıcı olmasın...

NOT: BEBE Büyütmek için cs oynamıyoz ts ye gelip 2 lafından birinin küfür olanlarla işimiz olmaz...

Geri