JD | -AktAs.` & ;C` ORJ CFG !! BEKLENEN CFG GELDİ

insan belli bi olgunluğa erişince -bu ister bi oyun için olsun ister başka bişe için- insanları yalan yanlış şeylerle kandıranlara karşı bi savunma içgüdüsüne ulaşıyo eminim o seviyeye gelince anlarsın beni . post kasmak mı ? cvp veremeyince bu adam post kasıyo diyip kenara mı cekiliyosunuz ?

arkdaşım kendi adamlarınla bir olmuşsun orj configin olduguna insanları inandırmaya çalışıp prim yapıyosun .Öncelikle bu cfg nin videodaki cfg lerle alakası yok ayrıca içi gerek siz bir sürü kodlarla ve aynı kodların tekrarıyla doLu seni kim zorluyo orj paylaş die de gelip orj cfgm bu die insanları kandırıyosun ? . bebeLeri uzak tutun şu forumdan :@

arkadaşım bnm kimseyi kandırmama gerek yok benı tanıyan tanır bilen bilir .. movıelerdekı edıt ıle cfg arsındakı farkı hala anlamışsın gelip burda bana laf ediyosun :) ben buraya kendı cfgmı koymusum kı hala syluyorum orj zaten msnden bır cok arkadasıma attm bgndıler nb ye koy dedıler koydum snn ındrmene grek yok zaten :) senın kuyruk acın ne de bnm konuma byle seyler yazıon :D

-AktAş.`

Şöyle cfg'ler paylaşmayın, deneyelim diyoruz adamız hileciye çıkıyor sonra.

Aktaş sende bizdensin Keçiören bebesiyiz :)
eyw kemal sağol :)
AktAş Captan :) Cfg Güzel :)
eyw canım :D

saol başkan :)
Nb yi yIKtı Devİrdi La :D:D
oyle oldu galıba knka la :D
eyw saol :)
Adam Aktaş , daqıLın.

Gele .
saol eyw :)
-AktAş.` bi geldi fena geldi :)
uzun bı ardan snra oyle oldu :D
Sağol muratım kardeşim :)
tskler kardesım sen saol :)
eyw saol :)

Teşekkürler

sağoL emeğine sağLık kardes

insan belli bi olgunluğa erişince -bu ister bi oyun için olsun ister başka bişe için- insanları yalan yanlış şeylerle kandıranlara karşı bi savunma içgüdüsüne ulaşıyo eminim o seviyeye gelince anlarsın beni . post kasmak mı ? cvp veremeyince bu adam post kasıyo diyip kenara mı cekiliyosunuz ?

Cevap veremedim? daha ne dememi bekliyorsun zaten arkadaş konuyu özetledi...
Tamam sen şampiyonsun.

tşkler Denedım Tavsiyeli (:

​sağol ama denemicem.

Saolasn krdesım :D

SİERRAAA .!.^ :D

Orj diyip diyip yalan yalnış cfgler koyup bize indirtiyosunuz. İnşallah orjdir kardeşim.. bileği olana. Sagol

Geri