JD | -L j j e e s k a a * <Dg> ORJİNAL CFG [İSTEK ÜZERİNE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler.

Teşekkürler.

Önemli Degil kArdeşim.

sağolasın kardes

Önemli Degil kardes.

Teşekürler kardes cfg için.

ghsin :)

zaten dun cıktın pıyasaya :) gh suren bıtmeden 123123 tane vıdeo paylasmısın nb'De :) ACI VE GERCEKLER :)

ghsin :)

zaten dun cıktın pıyasaya :) gh suren bıtmeden 123123 tane vıdeo paylasmısın nb'De :) ACI VE GERCEKLER :)

AGLA , MENDİL . TW istedinde Vermedim mi EZİK ; DAHA DÜN BASLADIM. SEN YILLARDIR PİYASADASIN... DEMİ

ellerine saglık kardesim :)

gırerım ama bendekı program sayesınbde gecmıs ve sılınmıs dosyaları goruyorum kabulmu ? :)

allah aşkına ljekasta kım ya? sXe 11.6 zamnında ben bole bı ısım hatırlamıorum :D

gırerım ama bendekı program sayesınbde gecmıs ve sılınmıs dosyaları goruyorum kabulmu ? :)

allah aşkına ljekasta kım ya? sXe 11.6 zamnında ben bole bı ısım hatırlamıorum :D

La bebe problem yaratma. Asıl sen kimsin Coast.

benı tanıyan tanır bebe dıosunda ? istanbulda oturuosann bulusalım ? :D ,

agza bak agza :)

Teşekkürler knk.:)

benı tanıyan tanır bebe dıosunda ? istanbulda oturuosann bulusalım ? :D ,

agza bak agza :)
İlla küfür mü Edecez olm Ankaradayım gel.Bebe Degilsen Akıl yaşın 10 felan yorumlara bakılırsa.

Ulan Muptezel Dun cıkmadınmı Pıyasaya Gelmıssın burda LaF kasarlıgı yapıoSuN teneke ... =)

__________ çizdigim yolda ilerle sımdı ;)

Ulan Muptezel Dun cıkmadınmı Pıyasaya Gelmıssın burda LaF kasarlıgı yapıoSuN teneke ... =)

__________ çizdigim yolda ilerle sımdı ;)
Kardeşim Konuda Problem yaratma.AYRICI ACTIGIN KONULARA BAKILIRSA KİMİN HİLE OLDUĞU ORTADA .!.

teşekkrler.

Boşuna indirmeyin orji cfgsi olmadıgını biliyoruz Ayıks ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri