0
EXE RANK
~R e t s `
Fexe Kullanıcısı
SaçmaLama![]()
ne saçmalamasıı şu cs alemnde emin olmadıgım kmseye ciddi ciddi iftira atmadımm ...
ama eminimm o adam hile .!. bosuna itirz etmeyn dnkü cs cilerden deiliz .. bile bilioo zaten!
SaçmaLama![]()
FazLa söze Gerek Yok JD | Team Warsa Karsı Team GalıbıYet Yok
![]()
bnm bildğm 1 tane var ondada real kadro yok full fake adamlarla gardas kendını kandır sen movie lınklerını atam ıstıosan en az 10 tane gh movıenız var ama 1 tanesı yeter size linklerı ıstedıgınız zmn koyarım
turnuvada çekilen sizsiniz rets az bekleseydnz atrdk grrdk snucuqweqwe anca gülerim buna.. Gh king senii hileci ezik !. turnuvadaki macı atsaydık keşkede görseydik sonucu !
Kardes Turnuvada elım ayagım ttuutmuyodu Arkadalarla EsRar Cektık Tabı Sen anca oyun oyna hılede bizim gibi delıkanlılarda Cıgarasını Icede oynarda Hoplatırdakocum turnuvadan cekılen sızsiziz Aglayanda D:
millete hile deyın
D
kardes duvar izlemesi die konuyu saptırma her gh olan illa duvar izliycek die birşey var mı ? gecen ki macta hltv olsaydı o pozisyonu sorardım herkese . bizm clanda hileci diosun kim Azmimi Hasan mı isim ver ? ben miyim ?Kardes Bende Bır duvar İzlemesi Warsa GH movıemı yapın Yapamazsiniz REsT zaten sizin Clanda Ghcileri HileciLeri Saysam Sabaha Zor Biter AyıKKKK OLLLLLLL kocum Duvar İZLEMELERI İZLERE ÖZEL BİR SEY OLDUGUNDAN bizi Gerek Yk :::![]()
Kardeşşş.. Hooooooop ne demek istiosun yani kartof yokken biz teammı yenemıomusuz ? KartoF bizim teamın iyilerinde birisidir. O yoksa galbiyet yok dei biseyde yktur. Yorumlarına dkkt et.Seçkin hakLı o kartofun oLmadığı maçLarda neden yenıLıyosnz ve zorLanıyrsnz ?
kardes duvar izlemesi die konuyu saptırma her gh olan illa duvar izliycek die birşey var mı ? gecen ki macta hltv olsaydı o pozisyonu sorardım herkese . bizm clanda hileci diosun kim Azmimi Hasan mı isim ver ? ben miyim ?
cs yi alta atıp tw veriorum pc mden cs giriolar kasıolar bakıolar ama nafile ! Maca giriyorum banlıosunuz sözde kfr etmişim ? seviyeli olark tartısıyoruz ban nie ?
Kardes Sen Ne konusuyonLa o zmn benı gh movıe nıe koymuslar 3 sahne war duvar ızlıyo dıyolar Ozmn Sen Balyoza sizin clan gh movıesınde admlar duvar ızlemıyo dıyon benım gH movıesını Sovuyon Hayırmı La !!!!
Senın gibi botlar yanı kartoFu Cekemeyenlerr GHder bende anca Gulerım Cunku benı bılen bılıyor her gün pc kac kısı gırıyo hattı hesabi yok kocumm !!! hadı sen gıt kumda Oyna![]()
tmm byler uzatmayalımKarToF Gereksiz yorum atma ! Seviyeli yorumlar![]()
kişilik demek efendilik demektir <!>
ben nerde sövmüşüm lan kime kolay kolay agzımdan küfür çıkmış ? senin gh moviende qL attım sadece yanlıs hatırlamıosam !! balyoza ne demişim ne dion ak bişey anlamadım . hakaret etmiom sende etmede seviyen düşmesin gerek yok .. yaşın kaç ona göre davranayım kelimelerin cok cocukcada ?