JD | vs N.B.A

1
EXE RANK

-AktAş.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AktAş.`
Ka-Gaming turnuvasında N.B.A takımı ile eşleşmiştik bilirsiniz.Ama maçı attığımız sw de plubıng midir nedir o açıkmış ( ilk defa öyle oynadım ) bombayı taşıyan adam ölünce bomba kayboluyor mecbur koskocaman mapta ct yi arıyorduk.Ben demiştim normal bir sw de bu admlar bizden 2 elden fazla alsınlar cs yi bırakcam diye.Zaten 2-3 gündür maç soruyorum JD diom qq veriyolar.Ama en sonun da attık ve sonuç :D

15589453556623637865.bmp

Daha KartoF , Fan FiLi Fon , ve xiR yok bide onlar olsa offf :D

akmısız panpa ne diyim geLe bize :D

:D :D :D qL bize yaws.

ne sevınmısler la Jd yi yendık dıye :) haksız yapılan turnuvada şampiyon olsa kaç yazar :)

geLe geLe geLe.

aqdumn botları botla bunlar :D

Başarılar..

gl aktaşaktaşaktaşak

siz ctde 9-3 yenerken onlar bişey demedi 10-1 yenilince şuç sw hadi bakalım.Gl :)

HLL adam Aktas Yardır :D

siz ctde 9-3 yenerken onlar bişey demedi 10-1 yenilince şuç sw hadi bakalım.Gl :)
kendın soyluyosun ct de yendık t ye gectıgımızde bombanın kayboldugunu gorduk hakemlere ıtıtraz ettık cevap vermedıler ılk el sallamasyon oynadık ındır hltv yı ızle en sonunda adamlardan bırı hakemler cewap wwermıo devam edelım boyle dedı ilgilendikleri yok hakemlerin ve diğer takımlar normal sw de maç atarken bizim orda atarken elenmemiz adama koyarr anladınmııı ..

0.c bebesi qoRdk Gh Acıp Yardır Ananda oLe dıodu Bı Kasık Suda qıTTı Yarram Sızdede oLedı Bızdede Tde bızde sura 1.5 sızde 3 0.c bebesi Hersey Esıttı HAkemler esLiqinde Kim Ne qoRdk Yarramm !!!:cursing::001_tt2:

0.c bebesi qoRdk Gh Acıp Yardır Ananda oLe dıodu Bı Kasık Suda qıTTı Yarram Sızdede oLedı Bızdede Tde bızde sura 1.5 sızde 3 0.c bebesi Hersey Esıttı HAkemler esLiqinde Kim Ne qoRdk Yarramm !!!:cursing::001_tt2:

lan oç Jd tagını alınca nie kaçtın lan o zmn amk daha düne kadar realin yoktu amk botu seni :D sen kimsinde ben senle muhatab oluyum daha yaşın 10 amk çoçuk psikolojisi bişe demicem :D

JD daha ss mı koyuyonz :D :D gelin bzle mac atın bde :D

-jumPeR eL`s | ;;CAHO;; <aLy> öperrrr ;D

Gele başarılar :).

Geri