Jiletçiler (kes evladım kop evladım)

1
EXE RANK

-LaedRi.``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-LaedRi.``
b2qo4fk6gli8296pg.jpg

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 799x598 and weights 34KB.
b2qo4p8acsg8nf1h0.jpg

wol_error.gif
Click this bar to view the full image.
b2qo51324pxw2bk1g.jpg

wol_error.gif
Click this bar to view the full image.
b2qo5chbn7t7catkk.jpg

Off En sondaki Çok Manyak SaoLasın

benım kol farklı deıl en sondakınden :D

Doqu$.#>qS<Cixz.! warmı yanında kraL.

bunların insan olduğundan şüphe ediyorum açıkçası

:D Benı qoR oZaman Canavar Dersın sen :D

b2qo5chbn7t7catkk.jpg

Ne Mal Herifler var işte ;)

a.......... dicem bişey olcak ama bakmıyorum :S

ayy en sonundaki bnm pantolona benzio xD

:D :D : D Pantolana Benzıyo haha

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

:D Benı qoR oZaman Canavar Dersın sen :D

Sen Sımdı bole konusuyorsun cok ıyı bırseymı yaptım sanıyorsun benımkını gorsen canavar dersın felan cokmu iyi bıse bu ?

Sen Sımdı bole konusuyorsun cok ıyı bırseymı yaptım sanıyorsun benımkını gorsen canavar dersın felan cokmu iyi bıse bu ?

sen kımsın be nedıosun anammısın babammısın seni ilgilendırmez ne yapacaqım Lafını Bil Oturyerıne Sus.! :scared:

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Tartışmayı kesin.

Tmm.!

recep ivediğin sözü gibi bunlar insansa ben neyim acaba

cLaX Güzel Söz Agaaa xD

kes gitsin lazm olmaz sonra D:

En SondaKi ÇoK DéRin ÇéKénE DéRinDén ßi HéLaL ...

En Son'u En Başı Yok Alayı MAL.

Geri