jockeя geri dönsün ister misiniz?

Geri dönsün mü?

• Evet

Oy: 82 89.1%
  • Hayır

Oy: 10 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    92
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dönmesini çok isterim. Netbilgini.com'u o yükseltti, gelirse daha güzel olur. Biz onla ayrılırken iyi bir şekilde ayrılmadık ama gelmesini gerçekten çok isterim.
Rütbemi falan alsın hiçbişey demem. Yeterki NB'nin başına gelsin. Eskisi gibi devam etsin.

Emre Abi Bekliyorum.

Gelsin bencede

qeLsin qeLsin :)

nb bu sahiplerinde akıl yok sen git hem forumu emreden satın al sonra emreyi gel admin yap haha super iş ya emrenin yerınde olsam kabul ederdim :)

nb bu sahiplerinde akıl yok sen git hem forumu emreden satın al sonra emreyi gel admin yap haha super iş ya emrenin yerınde olsam kabul ederdim :)
Geri almadığını nerden biliyosun ;)

Geri alsaydı 6 tane admin olmazdı :D

Admin olarak dönecek denilmedi ama ;)

napmaya çaLşıyosunuz anLAmıyorum kie

Kendisini Tanımıyorum ama NBde arada qiriyorum Ama sevililen biri qlaiba xD qLSinxD

öncelikle hakaretten banlandın.

jocker gelirse tabii ki eski mevkisine gelecek siteyi , Emre'nin ne yapacağına sende karar veremezsin ayrıca kimi admin yapacağımıza ne zamandan beri sen karar veriyorsun?

kimde akıl yok sorgulamak lazım.

Yorumlara devam.

Geri gelsin ..

tabiiki gelsin Emre Bey ' i nb de görmek isterim Burç arkadaşın söylediği gibi nb yi o yüceltti bende onun zamanında üye oldum bu foruma
yanlız Emre Bey ` e en üst düzey yöneticilik yakışır (bence)

Kesinlikle gelsin özledik Emre abimizi.

Kim oLduğunu biLmiyorum ama yorumLara göRe geLsin :D

geLsin geLsin

dönsün iyi olar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri