Jumbot.exe siteden vip şifresi ile aldım yakında video gelyıo !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Coo1r4pp3r

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Coo1r4pp3r
Konu sİlİndİ ! Ben coo1r4p3r adama kalleŞlİk yapdm kabiul ediyorum ;)

sakin korkdu anlamyn ;)

ne ıse yARIO ..!

3d kardşim yani!!

1 az daha acıkLama yapsaydın !!!!

video çekicem ama yarın.. PARAYLA ALMAYIN JUMB0TDAN

denetim masasından şifrenizi değiştirinde ne demek ?

Millet içinde Virüs war şifreyi deqiştiriyorsunuz sonra zamanlanmış gorevlerden bunu seciyorsunuz pc nizin şifresi deqişiyor adam istedigi zaman giriyor zamanlanmış görevler diyincede siz her pc ye girdiginizde otomatik kendini biyere kopyalıyor

salakmsn sen jjumbotdan aldm videosunda böle yazıodu wallahi billahi

Ozaman Koy video sunu a..q

Şİfre deĞİŞtİ kendİm cekİcem ;)

doru sölyor pc alıyor indirmeyin

sen benm şeyimi çekersin ancak :D hadi bakalım senin makineni msn'ni uçurmassam Anam avradım bütün sülalem 7 köyde namussuzluga ugrasın aha buda Allah'a yeminimdir ... yapıcaklarımı izle ve kiminle oyun oynadığını gör şerefsiz seni

hıphop msn gelsene kanka

Millet içinde Virüs war şifreyi deqiştiriyorsunuz sonra zamanlanmış gorevlerden bunu seciyorsunuz pc nizin şifresi deqişiyor adam istedigi zaman giriyor zamanlanmış görevler diyincede siz her pc ye girdiginizde otomatik kendini biyere kopyalıyor

işte tam üstüne bastın ben o kadar enayi değildim sizi deneme amaçlı yaptım böle bişey şimdi yarın akşama kadar bu şerefsiz oglunun makinesine win32 / parite.C virüsü transfer ediyorum :) geçmiş olsun coo1r4pp3r :)

hipap msn gell

yanlız bişey söylim artık format atsanda çok qeç ... sen hiç bios virüsü duydunmu ? yada 8MBLik cash bellek :) formatla kalkmayan tek çıkış orası ;) akşama kadar makine ID 'ni alıcam bekle coo1r4pp3r .. işte böle şeefsizler oldugu için paylaşmıyorum benim sırrımı .. bu anlattıklarım ile alakası yok ;) coo1r4pp3r yeni bilgisayarınla ne yapmayı düşünüosun ? böyle bir piçliği bida yapmıaycagınamı yoksa devam edip gene seni ucuracagım içnimi ;)

hackle beni bebeğim :)

gül yavrum güül :D insanın basına bişe gelmeyince devranı mele zannedermiş ya aynı hesap senınkısı :D:D boş wall peşinde koştun şimdi boku bokuna zarar görceksin cnm benm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri