[Jwu] vs Ntkings

0
EXE RANK

~Death'B|ow.``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~Death'B|ow.``
4xs85.jpg

asdasada ql clanım :)

10 dan fazla yendiqimiz ss var hayatlarında daha bu clanı bi kere yenmş bi clanın ss koyması şaşırtıcı ama talihsizlik ki bir sürü tk'm bir sürü ss harddiskimin yanması sonucu qitti maalesef şanslısnz qencler

siz hiç akıllanmicaksınız jwular :D neden nonla maç atmıyonuz yemiyomu albümdenmi korkuyonuz

[Jwu] Klanı ilk once olarak sunu soylemek istiyorum Kazımın Hardiski yanmasaydı şuan size ve diger SS koyan Klanlara ALBÜM yapardım 1 kere yenipte kendini kral zanneden Klanlardan biriniz hiç bir şey demiyorum çocuklugunuza veriyorum.

yazan ;

Z e R O * <Dg>

tm zero kıngsin

[Jwu] Klanı ilk once olarak sunu soylemek istiyorum Kazımın Hardiski yanmasaydı şuan size ve diger SS koyan Klanlara ALBÜM yapardım 1 kere yenipte kendini kral zanneden Klanlardan biriniz hiç bir şey demiyorum çocuklugunuza veriyorum.

yazan ;

Z e R O * <Dg>
Burda bunu yazıp TEAMSPEAK'de banlıyorsun işte bu kadar düşmüş birisin seninle muhattab olmaya değmez.Pc'ni karıştır belki ss çıkar ;)

zero da yürek yemiş birader :D

Burda bunu yazıp TEAMSPEAK'de banlıyorsun işte bu kadar düşmüş birisin seninle muhattab olmaya değmez.Pc'ni karıştır belki ss çıkar ;)

arkadaşınızı neden banladıgımıda açıklıyım gelipte bizim klandaki kişileri kufur ederse kimseyi tanımam.

ben kimseye küfür etmedim sadece s**tmin ss' sini amma büyüttünüz yazdım, bukadar .!

Gl başarılar.

siz hiç akıllanmicaksınız jwular :D neden nonla maç atmıyonuz yemiyomu albümdenmi korkuyonuz
Sen kimsinki Jwu'nun her ss'sinin altına maziden yorum atıp duruyosun ? Susuyoruz korktular oluyor konuşuyoruz bunlar bebe diyosunuz ? Söylesene sen nası bi karaktersizsin ? Açtırma şimdi ağzımı kaybol git şimdi burdan !!
Tugay'la konuştuk kapattık mevzuyu . Yok amacın illa burlarda pirim yapmaksa yanlış konulara yorum atıyosun.Klan taqına saygı duyuyorum seninle polemiğe girmicem haddini bil sağda solda dengesiz dengesiz konuşup durma ok ?

Geri