-k[a]sub|t[a]* ws *Ker']['enKeLe* | <x.Re.tt> Yendiğime inanmamıştınız msn konuşması

0
EXE RANK

kralmulo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kralmulo
ya bu adam Botun önde qideni . Benide 20-0 yenmş :D:D:D:D:D kasdkasds qeL BakaLm kim kimi yenio :D

sağol orhanım

Harbi ezme xD

ezmé ya :D oyunculugunu görmedim hiç raslaşmadık ama yaptığı hareketlere bakarmısnı haduashdashdas cocuk ya.

:d:d:d:d:d:d:d

benlede yaptı benım ping 300'Lerde :D:D adamın pıngı 15 25 xD geLmiş yendm dıe nb koyyuor hatta bi adamda dediya Razorun pıngı ucuor rahat oynuyamamıstır dıe oynuyamadm rahaT. deLikanlı mı la bu kertenkele xD yenersiN tabi 300 pıngle xD b0t la xD hLL arda'm knka xD ii yakalamısın xD ben dıom msnde nıe yalan atıon senın belanı .... dior :D n00b anca bole ovdurtur kendini xD hLL aRdam. bidaHa sen sen ol kendinE q0re kısılerle ws at. sahsen ben ole yapıom knka :D

bu olay çok uzadı ama: D

kertenkeLe ezık ztn ! kabuLLenmez hıc bır sey ı !

qweqwe hLL arda. Noob'sSs KertenkeLe :D

Hey Allah'ım yenilgiyi kabullenmek neden bu kadar zor.

:D arda kanka sen k1nqsin :D ezo kerten kele bide fake diordu

hLL Baba :D quzeL yakaLamıssn Ezıqı xD xDe

benlede yaptı benım ping 300'Lerde :D:D adamın pıngı 15 25 xD geLmiş yendm dıe nb koyyuor hatta bi adamda dediya Razorun pıngı ucuor rahat oynuyamamıstır dıe oynuyamadm rahaT. deLikanlı mı la bu kertenkele xD yenersiN tabi 300 pıngle xD b0t la xD hLL arda'm knka xD ii yakalamısın xD ben dıom msnde nıe yalan atıon senın belanı .... dior :D n00b anca bole ovdurtur kendini xD hLL aRdam. bidaHa sen sen ol kendinE q0re kısılerle ws at. sahsen ben ole yapıom knka :D

ya zaten ben bişe için katmıyom nb beni yalancı cıarkdı ondan

eziq Kerten xDxD

mustafanın msn bu değil ki :S

ya bu akdar olur sana hiçbişey söylemiyom ya böyle bi konuşma olduysa ben allahımı kitabımı inkar ederm lan :@

Geri